Whitepaper: hoe selecteer ik de beste kandidaat?

Bewezen methoden die de werving en selectie in het onderwijs verbeteren.

Sommige opdrachtgevers zijn verrast wanneer we ze uitleggen hoe je het toekomstig succes van een kandidaat het beste kunt voorspellen. Welke selectie-instrumenten zijn daarvoor het meest geschikt? Waarom klopt de intuïtie daarover soms niet? Vul het onderstaande formulier in en ontvang een whitepaper dat op deze vragen over werving en selectie antwoord geeft. Na het lezen ervan weet je precies hoe je een selectieproces moet inrichten dat de grootste voorspellende waarde heeft. Zo wordt effectief en efficiënt selecteren een hoeksteen van werving en selectie in het onderwijs!

Op zoek naar

Werving en selectie

Heb je een vacature voor een leidinggevende, staffunctionaris, bestuurder of toezichthouder? Schakel Beteor in en wij vinden de juiste kandidaat.

Online W&S procedure inrichten?

Het besturen van grote, publieke organisaties vraagt om een sterk, dynamisch en divers team. Met executive search van Beteor vindt u de juiste team-, bestuursleden of RvT.

Selectie-instrumenten

Met de selectie-instrumenten van Beteor professionaliseer je het selectieproces van jouw organisatie. Een goede onderlegger voor intakes.

Voor kandidaten

Interesse in een openstaande vacature? Wil je eerst weten hoe een procedure via Beteor in grote lijnen er voor jou uitziet? Check onze procedure.

Waarom kies je voor Beteor? Wij:

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

In welke werkvelden zijn wij actief?