Whitepaper: hoe veilig zijn online tests?

Online tests: makkelijk, maar zijn ze ook betrouwbaar en veilig?

Sommige opdrachtgevers twijfelen aan de veiligheid en betrouwbaarheid van online tests. Wordt er niet gauw ‘gesjoemeld’ bij het invullen ervan? En gaan testvragen en de goede antwoorden niet rondzwerven op internet? Vul het onderstaande formulier in en ontvang een whitepaper dat op deze vragen antwoord geeft. Na het lezen weet je alles over de veiligheid en betrouwbaarheid van online tests in assessments. Zo weet je meteen of online tests thuishoren in een effectief en efficiënt online assessment voor het onderwijs.

Op zoek naar

Werving en selectie

Heb je een vacature voor een leidinggevende, staffunctionaris, bestuurder of toezichthouder? Schakel Beteor in en wij vinden de juiste kandidaat.

Online W&S procedure inrichten?

Het besturen van grote, publieke organisaties vraagt om een sterk, dynamisch en divers team. Met executive search van Beteor vindt u de juiste team-, bestuursleden of RvT.

Selectie-instrumenten

Met de selectie-instrumenten van Beteor professionaliseer je het selectieproces van jouw organisatie. Een goede onderlegger voor intakes.

Voor kandidaten

Interesse in een openstaande vacature? Wil je eerst weten hoe een procedure via Beteor in grote lijnen er voor jou uitziet? Check onze procedure.

Waarom kies je voor Beteor? Wij:

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

In welke werkvelden zijn wij actief?