Mark Haans

Directeur

Mark Haans (1965). Ik ben sinds kort weer terug op mijn oude nest bij Beteor na 18 mooie jaren OOR. Ik werk zowel in de industrie als in het publieke domein aan projecten op het gebied van governance, strategie- & beleidsontwikkeling, herstructureringen & fusies en samenwerking & leiderschap. Eigenlijk op alle aspecten m.b.t. de interne organisatie & governance en waarin “de mens” als cruciale succesfactor centraal staat.

Ik werk samen met bestuurders en managementteams die een gesprekspartner en een expert naast zich wensen bij het ontwerpen en implementeren van noodzakelijk geachte veranderingsprocessen. Ik richt me met name op complexe organisatie-ontwikkelingsprojecten, waarbij de ‘hardere’ aspecten als governance, structuur en besturing interacteren met ‘zachtere’ factoren als leiderschap, teamwork en cultuur. De ambitie en resultaten van de organisatie staan daarbij centraal.

Hoe kun je kennis, energie en creativiteit van mensen optimaal benutten om zaken voor elkaar te krijgen? In het zoeken naar de juiste oplossing kom je veel paradoxen tegen waar vaak nog werelden te winnen zijn. Zowel voor de organisatie als de mensen die er werken.

En dat is precies de bron van mijn passie!

Ik denk vanuit de door de organisatie gestelde ambities, ben recht door zee en kan de spiegel goed voorhouden vanuit een hoge mate van betrokkenheid bij de organisatie. Ik geloof heilig dat succesvol verbeteren start met het goed luisteren naar je klanten en de mensen die “de kwaliteit maken” of de dienst of service verlenen.

“Luisteren loont.”

 

Neem contact met mij op

mark.haans@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900