Organisatieontwikkeling

Organisaties die actief zijn in de industrie sector zijn altijd in beweging. Onder de sector ‘industrie’ vallen bijvoorbeeld industrieën zoals duurzame industrie, hightechindustrie, procesindustrie, maakindustrie en assemblage-industrie. Voor al deze industrieën geldt: elke beweging en elke verandering neemt nieuwe vragen met zich mee.

Gaat jouw organisatie de goede kant op? Wat ís eigenlijk ‘de goede kant’? Hoe krijg je je medewerkers mee? En vooral: hoe houd je vast wat er bereikt is? Dit zijn onvermijdelijke vragen die een goed antwoord verdienen. Daarom helpt Beteor je bij de duurzame ontwikkeling van jouw organisatie.

Werken vanuit het potentieel van de organisatie

Onze adviseurs werken vanuit het potentieel van de organisatie. Dat betekent dat we denken in oplossingen, in plaats van problemen. In toekomst, in plaats van verleden. In wat er goed gaat, in plaats van wat er mis gaat. Zo helpen we jouw organisatie ontwikkelen op zowel groepsniveau als individueel niveau. Gebaseerd op wetenschappelijke concepten die bijdragen aan een beter praktijkresultaat gaan we samen aan de slag.

Verder dan verbetering

Onze adviseurs zorgen dat elke ontwikkeling en verandering in dienst staat van duurzame verbetering. En dat de gestelde doelen worden behaald op een manier dat alle medewerkers daar met plezier aan bijdragen.

Meer weten

Wil je meer weten over wat BeteoR voor de duurzame ontwikkeling van jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Interesse? Bel Henk van der Tas
phone+31 (0) 40 24 64 900

Vanuit onze expertise op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulaire economie, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.