Teamontwikkeling

Willen jij en jouw team team effectiever met elkaar en met anderen om leren gaan? Elkaars verwachtingen beter leren kennen en als mens naar elkaar toegroeien? Wil je gezamenlijk jullie visie en strategie doorontwikkelen? Of samen beter sturing leren geven aan de organisatie?

Elke verandering in een organisatie roept vragen bij teams en medewerkers op. Gaat een team de goede kant op? Wat ís eigenlijk ‘de goede kant’? Hoe krijg je medewerkers mee, en hoe houd je vast wat er bereikt is?

Dit zijn onvermijdelijke vragen die een goed antwoord verdienen. Onze adviseurs helpen bij teamontwikkeling, zowel op individueel als op teamniveau. Zij weten wat mensen beweegt en helpen om mensen in beweging te brengen.

 

 

Voor duurzame ontwikkeling van jouw team

Onze adviseurs werken vanuit het potentieel van de organisatie en het team. Dat betekent dat ze denken in oplossingen, in plaats van problemen. In toekomst, in plaats van verleden. In wat er goed gaat, in plaats van wat er mis gaat. Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijke concepten die bijdragen aan een beter praktijkresultaat, in het belang van de duurzame ontwikkeling van jouw team.

Meer weten

Ben je benieuwd wat Beteor kan betekenen voor de ontwikkeling van jouw team?

Neem contact op

Interesse? Bel Ernie Baelde
phone+31 (0) 40 24 64 900

Vanuit onze expertise op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulaire economie, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.