Assessments

De klik tussen persoon, functie en organisatie is essentieel om resultaten met mensen te bereiken. Assessments helpen bij het bewerkstelligen van die klik.

Hoe vind je geschikte mensen? En hoe zorg je ervoor dat ze nóg beter worden in wat ze doen? Wanneer mensen hun werk met plezier doen, wanneer zij zich in hun werk ontwikkelen en gezamenlijk de organisatie vooruit helpen is de basis voor succes gelegd.

Voor zowel organisatie als persoon is het van belang dat de juiste persoon op de juiste plek zit. Dat geldt voor iedereen in de organisatie.

Assessments helpen bij:

  • Het vinden van geschikte mensen.
  • Het ontdekken van het potentieel in mensen.
  • Het beantwoorden van de vraag of medewerkers nog op de juiste plek zitten.

Selectie assessment

Het selectie assessment helpt je bij het vinden van geschikte mensen. Het assessment beantwoordt de vraag of iemand geschikt is voor de functie waarop hij of zij solliciteert.

Ontwikkelassessment

Met een ontwikkelassessment ontdek je het potentieel in mensen en beantwoord je de vraag of medewerkers nog op de juiste plek zitten.

Een praktijkgerichte maatwerkaanpak

Bij elke mogelijke selectie- en ontwikkelvraag zorgen we voor een praktijkgerichte maatwerkaanpak. De verkregen informatie over de organisatie en de functie combineren we met de resultaten van het assessment. De resultaten van het assessment komen voort uit gesprekken, praktijksimulaties en resultaten van wetenschappelijk onderbouwde tests.

Onze adviseurs brengen hun kennis, ervaring en wetenschappelijke inzichten samen in een advies waarmee opdrachtgever én kandidaat verder kan.

Op locatie, bij ons, online

Alle assessments kunnen online, op locatie of op ons kantoor in Eindhoven plaatsvinden. De assessments verrichten we volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Meer weten

Wil je ook assessments inzetten in jouw organisatie?

Neem contact op

Benieuwd hoe wij met gegevens omgaan in onze assessmentprakijk? Lees er over in ons privacybeleid.

Interesse? Bel Sjoerd Molenaar
phone+31 (0) 40 24 64 900

Vanuit onze expertise op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulaire economie, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.