Workshop: versterk je veerkracht

Hol je vaak achter de feiten aan? Vraag je jezelf wel eens af hoe je de werkdruk de baas kunt blijven? Ben je vaak moe van je werk of vind je het een hele toer om werk en privé met elkaar in balans te houden? Heb je regelmatig bijna je hele weekeinde nodig om bij te komen van je werk of begin je soms al moe aan je werkweek?

Dan is de kans groot dat je te weinig herstelt van de eisen die je (werk)leven aan je stelt. Je bent niet overspannen en ook niet op weg om het te worden, maar het is tijd om in te grijpen. Zodat je gezond kunt blijven doen wat belangrijk is in je leven en de onvermijdelijke stress het hoofd kunt bieden.

Versterk je veerkracht

Deze workshop is daar helemaal op gericht. Je krijgt letterlijk en figuurlijk de ruimte. Op de Beteor-zeilboot, met de wind in je haar en een prachtig uitzicht sta je in een groep van maximaal zes personen stil bij de stress in jouw leven. Je krijgt up-to-date inzichten in hoe stress werkt en wat je kunt doen om er van te herstellen. Je deelt je ervaringen in een klein groepje en je gaat naar huis met concrete tips om jouw veerkracht te versterken en je balans te hervinden.

De begeleider: Diem Wolff

Binnen Beteor is Diem Wolff de specialist op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out. Hij is als stresscoach opgeleid bij CSR Centrum. Hij combineert de CSR methode met cliëntgerichte counseling en oplossingsgerichte coaching.

Praktische informatie

Het programma

Het programma start om 10.30 uur aan de wal bij Team Heiner in Lelystad met een kennismaking en toelichting. We gaan rond 12.00 uur het water op.

Afhankelijk van het weer en het seizoen zoeken we rustig water op en/of gebruiken we de kajuit. Wanneer mogelijk gaan we voor anker of aan land. Het adagium van de workshop is onder meer ‘één ding tegelijk’. Aan boord genieten we van de zeiltocht en de natuur. Deelnemers krijgen een paar denkvragen mee. Afhankelijk van het weer en de mogelijkheid om voor anker te gaan vinden aan boord ook gesprekken en een deel van de workshop plaats.

Rond 15.00 uur zijn we weer aan wal bij Team Heiner. We trekken ons terug in een zaaltje voor de rest van het programma. Dat staat in het teken van ervaringsuitwisseling, oefeningen, kennisoverdracht en concrete tips voor thuis.

Om 18.00 uur hebben we een informeel diner in buffetvorm. Afhankelijk van de stemming is het diner ook de cooling down van het programma.

We zijn om 19.00 uur klaar met eten. Je rijdt na de avondspits vanuit Lelystad naar huis.

De groep

De groep telt maximaal 6 deelnemers, één begeleider en de schipper van Team Heiner, die de Beteor-boot zal varen.

Datum workshop

Wil je geïnformeerd worden zodra de nieuwe datum voor deze workshop bekend is? Neem dan contact op.

Locatie workshop

Team Heiner.

Adres voor de navigatie: Overstag 20 (IJsselmeerdijk 1-17) in Lelystad.

Investering

€ 675,- exclusief btw, inclusief lunch en diner.

Neem contact op

Interesse? Bel Diem Wolff
phone+31 (0) 40 24 64 900

Vanuit onze expertise op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulaire economie, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.