Mijn eigen loopbaan

Vraag je jezelf af ‘of er nog meer in zit’? Ben je toe aan iets anders? Wil je accenten in je huidige (loop)baan verleggen? Of mis je het gevoel van passie in je werk? Wat je loopbaanvraag ook is, het is belangrijk om momenten van reflectie in je loopbaan te bouwen.

Het is belangrijk dat je met enige regelmaat momenten van reflectie in je loopbaan inbouwt. Dat je goed nadenkt over vragen als:

  • Voer ik mijn functie of rol nog met plezier en op de juiste manier uit?
  • Zit ik nog steeds op een voor mij passende plek?
  • Hoe kan ik en wil ik mijn toekomst vormgeven?

Wat past bij mij; in een groep of individueel?

Je loopbaan verkennen kan op allerlei manieren. Welke manier en welke vorm het beste bij jou past is afhankelijk van jouw loopbaanvraag.

Het 4-daagse Horizonprogramma in een groep

In het 4-daagse Horizonprogramma ben je onderdeel van een groep van 6 tot 8 personen. Je gaat samen met de andere deelnemers en een coach jullie loopbaanmogelijkheden onderzoeken.

Resultaat: een plan dat motiveert, inspireert en concreet en doenlijk is
De leerervaringen die je op doet in dit proces zet je vervolgens om in een plan waarmee je een voor loopbaanperspectief creëert dat jou langdurig energie geeft. Dat betekent voor iedereen wat anders. Of het nu gaat om veranderingen in je huidige werk – denk aan aanvullende taken of verantwoordelijkheden, projecten e.d. – of het verkennen van de arbeidsmarkt. Je krijgt de tools in handen om zelf sturing en richting te geven aan jouw werk en jouw loopbaan.

Waarom in een groep?
Het 4-daagse Horizonprogramma vindt plaats in een groep, omdat het steun biedt. Het is simpelweg heel fijn om te merken dat je niet als enige bezig bent met deze loopbaanvragen. Je wordt daarnaast gekoppeld aan een andere deelnemer uit de groep, zodat jullie elkaar kunnen ondersteunen.

Individuele loopbaanbegeleiding

In een individueel loopbaanbegeleidingstraject onderzoek je samen met een coach jouw loopbaanmogelijkheden. Je coach ondersteunt je ook om na te denken over jouw duurzame inzetbaarheid. Startpunt is jouw dagelijkse werk en de gemaakte keuzes in jouw loopbaan.

Resultaat
Een duurzaam loopbaanperspectief dat je zelf creëert en dat jou langdurig energie geeft.

Praktisch
Individuele loopbaanbegeleidingstrajecten zijn altijd op maat. Afhankelijk van jouw vraag duren de trajecten tussen de 6 en 12 sessies, van zo’n 1,5 uur per sessie. Frequentie en inhoud stemmen we samen met jou af.

Neem contact op voor advies op maat

Wij denken natuurlijk graag met je mee over welke vorm van loopbaanontwikkeling het beste bij jou en jouw loopbaanvraag past. Neem daarom contact op voor vrijblijvend persoonlijk advies.

Neem contact op

Interesse? Bel Diem Wolff
phone+31 (0) 40 24 64 900

Of laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug:

Vanuit onze expertise op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulaire economie, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.