Annemiek Huson

Adviseur

Op basis van vertrouwen en betrokkenheid werk ik aan duurzame relaties met mijn kandidaten en opdrachtgevers. Ik schep er plezier in me in mensen te verdiepen en hen vanuit een oprechte interesse te leren kennen. Als adviseur leg ik de benodigde verbindingen met en tussen mensen voor het vinden van de optimale match, die de organisatie en de mens helpt in hun ontwikkeling. Iedere organisatie en elke kandidaat heeft daarin zijn/haar eigen vraagstuk en het is die diversiteit van de functie van Adviseur werving en selectie die mij zozeer aanspreekt en inspireert. Daarnaast lever ik indirect een maatschappelijke bijdrage door actief te zijn in het domein onderwijs. Kwaliteit en professionaliteit vormen mijn uitgangspunten, wat voor mij betekent dat mijn verantwoordelijkheid naar een klant toe niet stopt bij de uitvoering van een verkregen opdracht. Dit heeft altijd geleid tot versterking en verdieping van relaties en tot groei van mijn opdrachten.

Met mijn vriend en ”bonuszoon” woon ik met veel plezier in Amsterdam. Ik hou van de dynamiek en creativiteit van deze stad en ben dus veel te zien in podia, musea en theater. Paardrijden is mijn grote passie, die ik het liefst beleef op de stranden van de Waddeneilanden. Het actief werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling heeft altijd mijn aandacht en draagt bij aan mijn professionele inzet.

“Vanuit oprechte interesse en verbinding zorgen voor de optimale match en voor ontwikkeling van mens en organisatie is wat mij drijft.”

Neem contact met mij op

annemiek.huson@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900