Kelly Hoeks

Online marketeer

Omschrijving

Mijn naam is Kelly Hoeks. In 2015 heb ik de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Ik was toen al, en ben nog steeds, ontzettend geïnteresseerd in de kracht van communicatie en social media in en voor organisaties. En dan met name de inzet van deze middelen bij jobmarketing. Dat in combinatie met een fascinatie voor de mogelijkheden en de ontzettend snelle veranderingen in online marketing hebben ertoe geleid dat ik als marketeer aan de slag ben gegaan. Eerst bij een opleidingsinstituut en daarna in 2017 bij BeteoR, waar de werelden van online marketing en job marketing voor mij samenkomen.

“Het is een mooie uitdaging om voor élk vraagstuk de juiste marketing oplossing voor BeteoR te vinden.”

Wat maakt dat ik elke dag met plezier naar BeteoR kom is de variatie. Variatie aan zowel werkzaamheden als collega’s. Ik kan, in de vraagstukken die BeteoR en mijn collega’s mij voorleggen, mijn expertise op het gebied van online marketing continue inzetten en uitbreiden. En leer daardoor elke dag ontzettend veel bij. Zowel in mijn vakgebied als op persoonlijk vlak.

Daar zit dan ook meteen de kwaliteit die BeteoR en haar medewerkers kenmerkt. Iedereen leert elke dag bij en staat open voor nieuwe dingen en ideeën. Die werksfeer van continue ontwikkeling en elke dag willen verbeteren heerst door heel BeteoR, en bij alle collega’s. Daar word ik blij van.

Neem contact met mij op

kelly.hoeks@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900 LinkedIn