Monique Nijhuis

Adviseur

Omschrijving

Als assessor, feedbackspecialist en coach help ik mijn klanten graag ontdekken wat ‘werkt’. Voor hen, in hun specifieke situatie, voor nu en voor de toekomst.

Zowel in mijn werk als in mijn persoonlijke leven hecht ik waarde aan het idee dat de effectiviteit van wat je doet samenhangt met je innerlijke conditie. Wil je iets in beweging brengen? Kijk dan ook bewust naar wat jou eigenlijk beweegt. Mijn motto luidt daarom: ‘Ken jezelf’!

“Als assessor, feedbackspecialist en coach help ik mijn klanten graag ontdekken wat ‘werkt’.”

Niet verbazingwekkend heeft mijn expertise zich in de loop der jaren opgebouwd rond onderwerpen als gedragsobservatie, competentiegerichte feedback en reflectie op vraagstukken over persoonlijke en professionele ontwikkeling en zingeving.

Ook mijn eerdere professionele ervaring in HRM en HRD en mijn achtergrond in Psychologie en Personeelwetenschappen sluiten goed aan bij de verschillende activiteiten die ik binnen BeteoR uitvoer, zoals assessment en development centers, coaching en reflectie en -vanaf januari 2018 – het begeleiden van Search, Werving en Selectieprocedures in het onderwijs.

Neem contact met mij op

monique.nijhuis@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900 Eindhoven (Noord-Brabant) LinkedIn