Gea Spaans

Tijdens mijn directeurschap aan de Pabo was en is het nog steeds mijn volle overtuiging dat daar mensen moeten werken die hun sporen hebben verdiend op onderwijsontwikkeling, onderwijsinhoud, leerprocessen, pedagogiek en een brede maatschappelijke betrokkenheid op huidige en toekomstige ontwikkelingen.
Zij zijn met hun kennis en kunde op zoek het talent van (aspirant) leraren aan te wakkeren door ook te laten zien wat talent met hen heeft gedaan in hun loopbaan. De leraren die we opleiden zullen weer een hele generatie kinderen onderwijzen. En veel kinderen hebben maar 1 kans in het onderwijs. Die gun je deskundige en talentvolle mensen in en om de school/stichting.
Beteor Gea Spaans
“Loopbaanontwikkeling in het onderwijs gaat ook om het herkennen en erkennen van talent.”
De gedrevenheid en betrokkenheid om het beste onderwijs te bieden, is leidend in mijn werk op alle niveaus waar ik opereer. Zo ook bij werving en selectie Wat brengt organisaties en mensen in ontwikkeling, welke kwaliteiten zijn daarbij van belang, hoe worden resultaten behaald en wat zegt dat over (gedeeld) leiderschap?

Expertises

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Meer weten over persoonlijke ontwikkeling?

Onze adviseurs coachen en begeleiden jou op verschillende manieren bij je persoonlijke ontwikkeling. De mogelijkheden zijn groot.

Gerelateerde artikelen aan Gea