Jeanette Mulders

Na jaren in het buitenland te hebben gewoond en in de hotellerie te hebben gewerkt, ben ik weer in Nederland neergestreken, heb een zijsprong gemaakt en ben zo bij Beteor terecht gekomen. Ik vind het interessant om erachter te komen wat mensen drijft en waarom ze zijn zoals ze zijn.
Iedereen is anders. Maar waar ligt dat aan? Het meest boeiende van in het buitenland wonen vond ik dan ook het leren kennen van een andere cultuur, via het land zelf en de mensen die er wonen. Dit heeft mijn leven verrijkt.
Mijn motto is: ‘Leren verleer je niet’.
Wat mij energie geeft is het werken met verschillende type mensen en projecten die nooit hetzelfde zijn. Afwisseling is wat het werk interessant maakt en bij Beteor vind ik die afwisseling. Ik werk samen met mensen die ervaring hebben opgedaan in uiteenlopende branches en functies. Van hun ervaring kan ik veel leren. En leren is iets waarvan ik hoop dat het nooit stopt. Ik ben steeds bezig mijn kennis te vergroten en om de kennis die ik vergaard heb, in te zetten bij Beteor.

Expertises

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Gerelateerde artikelen aan Jeanette