Karin van Dun

Sommige dingen in het leven gaan in golfbewegingen en zo kom je soms weer terug bij wat je kent. In mijn geval is dat Brabant. Als geboren en getogen Brabander vertrok ik eerst naar Nijmegen (voor mijn studie Engelse Taal- en Letterkunde) en daarna naar het Verenigd Koninkrijk. Maar na veertien jaar werd het tijd voor een nieuw avontuur dus keerde ik in 2017 terug naar Nederland en Brabant, om precies te zijn: het mooie Eindhoven.
Eenzelfde golfbeweging zit in mijn werkzame leven waar ik in verschillende bedrijfstaken en functies heb gewerkt, bij zowel kleine bedrijven als multinationals, commerciële en ook non-profit organisaties. Tijdens mijn ontdekkingstochten ben ik erachter gekomen dat ik een voorkeur heb voor projectmatig werken waarbij de afwisseling van taken en de mix van voorspelbaarheid en brandjes blussen het leven interessant houdt.
“Meanderthalen is het leukste dat er is”
Ik heb een grote liefde voor boeken, verhalen en literatuur waarbij het Engelstalige werk mijn voorkeur heeft (ik spaar Engelse Ghost Stories en Nederlandse Spookverhalen). Sinds ik terug ben in Nederland ben ik ook de Nederlandse schrijvers weer aan het (her)ontdekken. Verder houd ik van lekker eten, nieuwe steden ontdekken en op tijd een klein stukje wandelen door stad, park of bos… niet te gericht, gewoon maar kijken waar je uitkomt.

Expertises

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Gerelateerde artikelen aan Karin