Maarten Verkerk

Ik ben Maarten Verkerk. Bij uitstek een doener en een denker. Een bekwame fabricagemanager die baanbrekende sociale innovaties durft te implementeren. Een ervaren bestuurder die complexe zorgproblematiek weet te vertalen naar praktische oplossingen. Een hoogleraar die is gepromoveerd in technologie én in filosofie/ethiek. Een liefhebber van Marx, Nietzsche én de Bijbel. Ik ben getrouwd met Nienke, we hebben samen vier kinderen en enkele kleinkinderen. Ik houd van joggen en ben een amateur kok.
Innovatie is de rode draad in mijn leven. Ik heb veel ervaring met innovaties in de industrie en in de gezondheidszorg. Ik ben tegenwoordig actief op het gebied van innovaties in het onderwijs. Ook in innovatie zoek ik de verdieping. Uiteindelijk gaat het om zingeving: de betekenis van je eigen leven en dat van anderen.
Beteor Maarten Verkerk
“Idealen kun je prachtig vormgeven in innovaties.”
Ik heb onderzoek gedaan op het Natuurkundig Laboratorium van Philips. Daarna heb ik fabrieken aangestuurd in binnen- en buitenland. Ik was Raad van Bestuur van Vijverdal, een psychiatrisch ziekenhuis in Maastricht, en Raad van Bestuur van VitaValley, een innovatienetwerk in de zorg. Ik heb meer dan tien jaar filosofie en ethiek gegeven op de Technische Universiteit Eindhoven en doceer deze vakken nog steeds aan de Universiteit Maastricht.

Expertises

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Op zoek naar werving & selectie?

Het invullen van vacatures vraagt om voldoende tijd, de juiste expertise en een uitgebreid netwerk met interessante kandidaten. Beteor helpt je graag verder!

Gerelateerde artikelen aan Maarten