Patty Braak

Een quote die mij letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven staat is “’If you never try, you’ll never know”. Want als je het niet probeert, zul je ook nooit weten wat het resultaat is.
Nieuwe kansen en mogelijkheden die op mijn pad komen ga ik dan ook zeker niet uit de weg. Dit altijd met als doel mijzelf zowel op privé als op zakelijk vlak verder te ontwikkelen.
Zo heb ik destijds ook de keuze gemaakt om mijn huidige woonplaats in Friesland te verruilen voor een klein dorp in het verre Brabant. Vanuit mijn studie Media & Entertainment Management was het doel om in het zuiden een baan binnen de evenementenbranche te vinden maar helaas zonder succes. De afgelopen jaren heb ik verschillende functies mogen uitvoeren bij diverse werkgevers in de regio.

“’If you never try, you’ll never know”

De rode draad hierbij was wel dat ik in ieder geval mijn planning- en organisatieskills goed kon inzetten want dat is waar mijn kracht ligt.

Plannen, regelen en organiseren, daar word ik blij van!

Expertises

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Gerelateerde artikelen aan Patty