Wilma van Noort

Goed onderwijs is een voorwaarde voor de (verdere) ontwikkeling van onze maatschappij. Maar wat is goed onderwijs? En als dat duidelijk is, hoe realiseer je het?

Door mijn jarenlange ervaring (als leidinggevende, adviseur en interim manager) in het onderwijs en bedrijfsleven èn mijn opleiding/ werkzaamheden op het gebied van informatieanalyse, bedrijfs- en algemene economie en Management of Education ben ik in staat om een onderwijsorganisatie in korte tijd te doorgronden, de problemen en mogelijke oplossingen in kaart te brengen en een veranderingsproces als kwartiermaker in gang te zetten en/of volledig te implementeren.

Naast analytisch, doelgericht en beleidsmatig, ben ik enthousiasmerend en geloof ik in de meerwaarde van samenwerken, zowel binnen als buiten de stichting. De afgelopen jaren ben ik voorzitter geweest van het overleg van de Tilburgse VO-scholen o.a. over het samenwerkingsverband passend onderwijs en voorzitter van het bovenschoolse ICT-overleg.

“Ik geloof in de meerwaarde van samenwerken”

Sinds kort ben ik gestart als zelfstandig adviseur en interim rector/directeur in het onderwijs en ben ik tevens als associé verbonden aan BeteoR. Via BeteoR kan ik ingezet worden voor werving & selectie, organisatie-advies, interim-management en opleidingen/netwerken.

De afgelopen jaren heb ik Beteor leren kennen als een zeer professionele en integere organisatie. Ik ben er trots op dat ik met deze organisatie mag samenwerken.

Expertises

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Wil je meer weten over governance en bestuurlijke effectiviteit?

Bestuurders worden steeds vaker aangesproken op hun eindverantwoordelijkheid. Beteor helpt je met het inrichten van een toekomstbestendig topstructuur.

Gerelateerde artikelen aan Wilma