Wil jij graag weten hoe kwaliteitsteams en regiegroepen jouw helpen bij het vormgeven van innovaties in jouw school?

Schrijf je dan nu in voor de Beteor Summer School 'Innoveren en slim organiseren met kwaliteitsteams' en leer over de rol van kwaliteitsteams en regiegroepen bij het vormgeven van innovaties, het evalueren van de leerervaringen van de afgelopen crisis-maanden en de rol van de innovatie-specialist - de kartrekker in jouw school om te komen van idee tot implementatie.

  • Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
  • Data

    We bieden het programma van de summer school bij voldoende inschrijving twee keer aan. Fysieke bijeenkomsten vinden plaats op 11 & 12 augustus 2020 en 18 & 19 augustus 2020. Graag vernemen we bij het inschrijfformulier welke data u passen.
  • Persoonlijke gegevens

  • Geboortedatum*
  • Factuurgegevens

  • Handtekening*

  • Lees hier de Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid.

Voorwaarden deelname Opleiding Innovatie Specialist
1. Inschrijving geschiedt door middel van dit online inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend te versturen.
We bieden het programma van de summer school bij voldoende inschrijving twee keer aan. Fysieke bijeenkomsten vinden plaats op 11 & 12 augustus en 18 & 19 augustus. Graag vernemen we bij het inschrijfformulier welke data je niet passen.
2. Kosten van deelname bedragen €1.500,- per deelnemer voor het volledige programma, toegang tot de digitale leeromgeving en lunch.
3. Bij inschrijving factureert Beteor 75% van het volledige bedrag. Na afloop van het programma ontvang je de afsluitende factuur (resterende 25% deelnamebedrag + afrekening consumpties).
4. Bij onvoldoende inschrijvingen of overmacht (zoals bedoeld in Artikel 17 van onze Algemene Voorwaarden) behouden de organisatoren zich het recht voor het programma te annuleren. Het eventueel betaalde geld wordt dan volledig gerestitueerd.
5. We zullen op basis van de aanmeldingen voor een zo’n gunstig mogelijke locatie kiezen. Indien mogelijk in een grote ruimte op een van de deelnemende scholen. Uiteraard bespreken we daarvoor een passende onkostenvergoeding.
6. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn deel te nemen, meld dit dan per e-mail aan office@beteor.nl.
7. Kosteloze annulering is mogelijk tot 3 maanden voor het programma. Daarna is 25% van het deelnamebedrag verschuldigd. Bij annulering na 6 weken voorafgaand aan het programma wordt het volledige bedrag verrekend. Het is dan wel mogelijk om in overleg met Beteor een plaatsvervanger te laten deelnemen.
8. Op deze overeenkomst zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Let op: heb je binnen een week na het versturen van jouw inschrijfformulier nog geen bevestiging van ons ontvangen? Mail dan naar office@beteor.nl of bel naar (0)40 24 64 900.