Antonet Provoost

Adviseur

Wat is uw bestemming?

Ik geloof in mensen, in hun kracht en vermogen om tot hun bestemming te komen. Onderwijs heeft alle mogelijkheden en kansen in zich om hier vorm aan te geven. Dat is mijn expeditie!

Ik ben Antonet Provoost, vanuit Brabant is mijn reis in het onderwijs gestart in het Utrechtse onderwijsveld. Daar heb ik de afgelopen 15 jaar met veel passie en plezier richting gegeven aan betekenisvol onderwijs in het primair onderwijs. Op mijn route als leerkracht, locatieleider, adjunct-directeur en directeur was mijn kompas de beste mogelijkheden, kansen en bestemmingen creëren voor leerlingen en medewerkers.

Met de kilometers die ik in de afgelopen jaren in het onderwijs heb gemaakt, ben ik het avontuur bij Beteor als adviseur onderwijs aangegaan.

Ik ben nieuwsgierig naar uw gewenste bestemming en die van uw organisatie en denk graag mee over hoe deze vorm kunnen krijgen. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen, vanuit een open blik. Ik vind het belangrijk dat mensen en organisaties in hun kracht worden gezet, zodat zij van betekenis kunnen zijn voor leerlingen en medewerkers. Door in dialoog te zijn met elkaar komen we tot de beste resultaten met als bestemming; onderwijs dat er toe doet!

“Ik ga graag met u op expeditie!”

Neem contact met mij op

antonet.provoost@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900 LinkedIn