Kelly Hoeks

Marketeer

Omschrijving

Mijn naam is Kelly Hoeks. In 2015 heb ik de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Ik was toen al, en ben nog steeds, ontzettend geïnteresseerd in de kracht van communicatie en content in en voor organisaties. Dat in combinatie met een fascinatie voor de mogelijkheden en de ontzettend snelle veranderingen in online marketing hebben ertoe geleid dat ik als marketeer aan de slag ben gegaan. Eerst bij een opleidingsinstituut en daarna in 2017 bij BeteoR.

“Het is een mooie uitdaging om voor elk marketing- en recruitmentvraagstuk de passende oplossing voor BeteoR te vinden.”

Wat maakt dat ik elke dag met plezier naar BeteoR kom is de variatie. Variatie aan zowel werkzaamheden als collega’s. Ik kan, in de vraagstukken die BeteoR en mijn collega’s mij voorleggen, mijn expertise op het gebied van (online) marketing, online recruitment en arbeidsmarktcommunicatie continue inzetten en uitbreiden. En leer daardoor elke dag ontzettend veel bij. Zowel in mijn vakgebied als op persoonlijk vlak.

Neem contact met mij op

kelly.hoeks@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900 LinkedIn