René van den Heuvel

Acteur/ trainer

… Op de lagere school verscheen er op een ochtend een toneeldocent. Eenmalig, het was een creatief project, gewoon in de klas, tafels opzij. We kregen diverse opdrachten en mochten toneelspelen en zelfs kabaal maken. Aan het einde van de ochtend was er dan het presentatiemoment: ik moest toneelspelen voor de rest van de klas. Het was doodstil en ik wist wat ik later wilde worden …

Mijn wortels liggen in het theater en het onderwijs. Ik ben als onderwijzer, toneeldocent en regisseur actief geweest voordat ik bij Beteor aanschoof. Als trainer, acteur en coach houd ik me bezig met ontwikkelvragen van individuen en groepen. Dit doe ik in samenwerking met collega’s en alleen. Altijd op een creatieve en praktische manier. Niet te veel praten of theorie, maar vooral doen en ervaren.

Het inleven en spelen van de werksituaties van anderen is voor mij dagelijkse kost, blijft een uitdaging en verveelt nooit. En dat alles om een ander de gelegenheid te geven eigen gedrag in te zien, aan te passen en nieuw gedrag uit te proberen. Beschrijf me een voor jou relevante situatie uit je werk, en ik maak een levensecht oefengesprek waar jij van kunt leren. Ik daag je soms uit maar respecteer je grenzen.

“Ik geef graag de voorzet.”

Naast mijn werk als trainer/ acteur bij Beteor, maak ik beeld- en geluidproducties en ontwerp ik creatieve teamactiviteiten. Graag maak ik mooie dingen en hoop ik dat mensen mooie dingen meemaken.

Neem contact met mij op

rene.van.den.heuvel@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900 LinkedIn