Tine van Wijk

Adviseur

Mijn ervaring als leidinggevende/directeur in de zorg (Psychiatrie, Jeugdbescherming, Thuiszorg) en het Onderwijs heeft me veel waardevolle casuïstiek gebracht. Deze neem ik mee, samen met eigen skills, in het omgaan met complexe individuele-, organisatie- en veranderkundige vraagstukken.
Mijn overtuiging is dat ontwikkeling van het individuele potentieel sterk bijdraagt aan het goede voor het collectief.

Een belangrijke drive is voor mij betekenisverlening, de behoefte om bij te willen dragen aan maatschappelijk relevante organisaties. Bestuurlijke dilemma’s en governance, zijn thematieken en vraagstukken waar ik mij in bijzonder op heb toegelegd. Met name omdat het adequaat omgaan hiermee, voor veel mensen grote, positieve impact heeft.Mijn ontwikkeling als beeldhouwer verrijkt mijn werk en mijn werkwijze. De essentie van mijn werk is “het beeld te houwen”, zowel van de mens, als ook vanuit de organisatie, de situatie of het specifieke vraagstuk.Observeren, interpreteren en reflecteren draagt bij aan verbinding tussen mensen en verrijkt. Het helpt mij om bij te dragen aan het bieden en ontwikkelen van perspectieven. Mijn ervaring met systeem- en groepsdynamische processen is daarbij ondersteunend.

“Onze samenleving heeft baat bij schoonheid en positiviteit.”

Dat probeer ik uit te dragen in mijn werk. Met oog voor het individu binnen zijn/ haar context en met een sterk analytisch vermogen onderweg zijn naar beter.

Neem contact met mij op

tine.van.wijk@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900