Innovaties implementeren

Wil je innovaties efficiënt implementeren? Het hoogste rendement uit innovaties halen? En jouw organisatie zo ontwikkelen dat het implementeren van innovaties soepel verloopt?

Harde en zachte factoren

Om innovaties succesvol te implementeren moet je allereerst rekening houden met de harde en zachte factoren. Harde factoren zijn bijvoorbeeld het hebben van een goed projectplan en het goed opleiden én ondersteunen van je medewerkers tijdens het implementeren. Bij zachte factoren gaat het om motivatie, gevoel, visie en manier van denken.

Vier soorten innovaties

In het onderwijs word je geconfronteerd met lastige problemen wanneer je wilt innoveren. Voor het oplossen van die problemen zijn vier verschillende routes mogelijk.

Lees meer over de vier verschillende routes.

Meer weten

Onze adviseurs houden in hun advies rekening met zowel de harde als de zachte factoren en helpen je zo met het succesvol implementeren van innovaties in jouw organisatie.

Neem contact op

Vragen? Bel Maarten Verkerk
phone+31 (0) 40 24 64 900

Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.