Voor interim-managers

Ben je interim-manager in het onderwijs en wil je je als interimmer verbinden aan BeteoR?

Wij werken met een zorgvuldig samengestelde pool van interimmers die hun eigen bedrijf hebben. Randvoorwaarde voor onze interim-managers in het onderwijs is het bezitten van ruime ervaring in het leiding geven binnen de onderwijssector. Als je interesse hebt om als interim-manager voor BeteoR aan de slag te gaan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Ben je leidinggevende in het onderwijs met ruime ervaring en heb je de keuze gemaakt om te starten als interim-manager? Bekijk dan eens de Basis Opleiding Interim-Management.
De eerste selectie vindt plaats in een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. Zij bepalen samen met jou je profiel op basis van persoonlijkheid, communicatieve kwaliteiten, leiderschapsstijl, relevante ervaring, competenties en referenties.

De opdracht

Als er een aanvraag binnenkomt die past bij jouw interim-profiel nemen we contact met je op. Als je vervolgens door een opdrachtgever wordt geselecteerd voor een functie stellen we samen met jou en de opdrachtgever een overeenkomst op. Daarin wordt onder andere de uit te voeren opdracht scherp omschreven. Het contract van BeteoR voor de interim-manager is door de Belastingdienst goedgekeurd.

De schaduwmanager

Wij zorgen bij iedere interim-opdracht die je uitvoert voor een schaduwmanager. De schaduwmanager is een senior adviseur of associé van BeteoR. Hij of zij heeft ruime bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring. De schaduwmanager is jouw sparringpartner tijdens het uitvoeren van de opdracht en tevens contactpersoon namens BeteoR richting de opdrachtgever.

Starten als interim-manager namens BeteoR

Ben je interim-manager met ruime leidinggevende ervaring in het onderwijs? Dan komen wij graag in contact met jou. Schrijf je in als ervaren interimmer, of neem deel aan de Basis Opleiding Interim-Management onderwijs als je wilt ontdekken welke opdrachten bij je passen.

Let op! In verband met onderhoud is het op zaterdag 19 januari tussen 10:00u en 15.00u niet mogelijk om te solliciteren.

Inschrijven als interimmer

 

Naar de Basis Opleiding Interim-Management

 

Vragen? Bel Jaap Engbers!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900

Waarom BeteoR?

  • Een zorgvuldig samengestelde pool van interimmers.
  • Bij iedere interim-opdracht een sparringpartner in de vorm van een schaduwmanager.