Voor interim-managers

Ben je interim-manager in het onderwijs en wil je je als interimmer verbinden aan Beteor?

Dan nodigen we je van harte uit om je bij ons in te schrijven. Randvoorwaarde voor onze interim-managers in het onderwijs is het bezitten van ruime ervaring in het leiding geven binnen de onderwijssector.

De eerste selectie vindt plaats in een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. Zij bepalen samen met jou je profiel op basis van persoonlijkheid, communicatieve kwaliteiten, leiderschapsstijl, relevante ervaring, competenties en referenties.

Beteor is lid van de Raad voor Interim Management. Als RIM bureau voldoen wij aan de overeen gekomen kwaliteitscriteria van onze netwerkorganisatie. Onze processen zijn er op ingericht en als opdrachtnemer garanderen wij een optimale en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Lees hier meer over de vier kernwaarden waaraan Beteor interim managers voldoen.

 

Schrijf je in als interim-manager

De opdracht

Als er een aanvraag binnenkomt die past bij jouw interim-profiel nemen we contact met je op. Als een opdrachtgever je vervolgens selecteert voor een functie stellen we samen met jou en de opdrachtgever een overeenkomst op. Daarin omschrijven we onder andere de uit te voeren opdracht. Het contract van Beteor voor de interim-manager is door de Belastingdienst goedgekeurd.

Ben je leidinggevende in het onderwijs met ruime ervaring en heb je de keuze gemaakt om te starten als interim-manager? Bekijk dan eens de Basis opleiding interim-management.

De schaduwmanager

Wij zorgen bij iedere interim-opdracht die je uitvoert voor een schaduwmanager. De schaduwmanager is een senior adviseur of associé van Beteor. Hij of zij heeft ruime bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring. De schaduwmanager is jouw sparringpartner tijdens het uitvoeren van de opdracht en tevens contactpersoon namens Beteor richting de opdrachtgever.

Starten als interim-manager namens Beteor

Ben je interim-manager met ruime leidinggevende ervaring in het onderwijs? Schrijf je dan in als interimmer, of neem deel aan de Basis opleiding interim-management als je wilt ontdekken welke opdrachten bij je passen en in welke situaties je het meest effectief bent in een onderwijsorganisatie.

Schrijf je in als interim-manager

Interesse? Bel Kees Blokland
phone+31 (0) 40 24 64 900
Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.