Onderzoek

Onderzoek helpt bij het maken van onderbouwde keuzes binnen jouw onderwijsorganisatie.

Om die reden stellen we in onze manier van onderzoeken veel vragen over de organisatiedoelen in relatie tot het onderzoeksonderwerp. Wij zijn ervan overtuigd dit het meest effectief is wanneer de onderwijsorganisatie nauw betrokken wordt bij het onderzoeksproces. Onderzoek kan dan een belangrijke bijdrage leveren aan de professionele ontwikkeling van medewerkers en de organisatie zelf. Dit noemen we praktijkgericht onderzoek.

Onderzoeksbureau in het onderwijs

BeteoR is een onderwijsadviesbureau met een gespecialiseerde tak op het gebied van onderzoek. De adviseurs die actief zijn in deze tak, koppelen inzichten uit wetenschappelijk onderzoek aan ervaringen uit de praktijk. “1+1=3: het geheel is meer dan de som der delen”. Die synergie zetten we in voor evidence-based beleidsontwikkeling in jouw praktijk. De concrete, praktijkgerichte adviezen zijn kenmerkend voor onze manier van werken.

“1+1=3: het geheel is meer dan de som der delen.”

De onderzoeksonderwerpen- en mogelijkheden beslaan de volle breedte van het werkveld, dus van tevredenheidsonderzoek in het onderwijs tot en met leerlingprognoses, imago-onderzoeken en onderzoek gericht op onderwijsvernieuwing en professionalisering van docenten.

Samenwerkingen met de (praktijkgerichte) wetenschap

BeteoR onderhoudt nauwe samenwerkingsverbanden met hogescholen en universiteiten in de regio. Ook begeleiden we afstudeerders en stagiairs.

Benieuwd wat BeteoR op onderzoeksgebied voor jou kan betekenen?

Neem contact op en leg je vraagstuk voor aan onze onderzoekers.

 

 

Vragen? Bel dr. Emile Jeuken!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanverkenning, organisatieontwikkeling én onderzoek, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900

Waarom BeteoR?

  • Concrete, praktijkgerichte adviezen zijn kenmerkend voor ons onderzoek.
  • Wij koppelen inzichten uit wetenschappelijk onderzoek aan ervaringen uit de praktijk.
  • Praktijkgericht onderzoek dat bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van medewerker én organisatie.