Onderwijsorganisaties zijn constant in beweging. Ze veranderen continue, en elke organisatieverandering brengt nieuwe vragen met zich mee.

Gaat jouw organisatie de goede kant op? Wat ís eigenlijk ‘de goede kant’? Hoe krijg je je medewerkers mee, en hoe houd je vast wat er bereikt is? Dit zijn onvermijdelijke vragen die een goed antwoord verdienen. BeteoR helpt je bij de duurzame ontwikkeling van jouw organisatie.

Onze adviseurs werken vanuit het potentieel van de organisatie. Dat betekent dat we denken in oplossingen, in plaats van problemen. In toekomst, in plaats van verleden. In wat er goed gaat, in plaats van wat er mis gaat.

“Onze adviseurs weten wat mensen beweegt en brengen mensen in beweging.”

Bij organisatieverandering gaan we daarmee aan de slag op zowel groepsniveau als individueel niveau. Gebaseerd op wetenschappelijke concepten die bijdragen aan een beter praktijkresultaat, in het belang van de duurzame ontwikkeling van jouw organisatie.

Verder dan verbetering

Onze adviseurs zorgen dat elke organisatieverandering in dienst staat van duurzame verbetering, dat de gestelde doelen worden behaald en dat de medewerkers daar met plezier aan bijdragen.

Dat kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling of bijvoorbeeld gepersonaliseerd leren. Zo maak je met BeteoR blijvend verschil.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je benieuwd naar welk blijvend verschil je samen met onze adviseurs in jouw onderwijsorganisatie kunt maken? Neem contact op met onze adviseurs.

 

Vragen? Bel Ernie Baelde!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanbegeleiding, organisatieontwikkeling én onderzoek, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900

Waarom BeteoR?

  • We weten wat mensen beweegt en brengen mensen in beweging.
  • We werken vanuit het potentieel van de organisatie.
  • We denken in oplossingen, in plaats van problemen. In toekomst, in plaats van verleden. In wat er goed gaat, in plaats van wat er mis gaat.