Teamontwikkeling

Organisaties, teams en medewerkers zijn voortdurend in beweging. Elke verandering brengt vragen met zich mee. Gaat jouw team de goede kant op? Wat ís eigenlijk ‘de goede kant’? Hoe krijg je je medewerkers mee, en hoe houd je vast wat er bereikt is?

Dit zijn onvermijdelijke vragen die een goed antwoord verdienen. De BeteoR-adviseurs helpen bij teamontwikkeling, zowel op individueel als op teamniveau. Zij weten wat mensen beweegt en helpen om mensen in beweging te brengen.

Voor duurzame ontwikkeling van jouw team

Onze adviseurs werken vanuit het potentieel van de organisatie en het team. Dat betekent dat ze denken in oplossingen, in plaats van problemen. In toekomst, in plaats van verleden. In wat er goed gaat, in plaats van wat er mis gaat. Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijke concepten die bijdragen aan een beter praktijkresultaat, in het belang van de duurzame ontwikkeling van jouw team.

Voor elk team een maatwerkaanpak.

Teamontwikkeling: een voorbeeld van een vraagstuk

Een vraagstuk waar je bijvoorbeeld mee aan de slag wilt gaan kan zijn dat jij en jouw team team effectiever met elkaar en met anderen om willen leren gaan. Je wilt elkaars verwachtingen beter leren kennen en als mens naar elkaar toegroeien. Misschien wil je gezamenlijk jouw visie en strategie doorontwikkelen of samen beter sturing leren geven aan jouw onderwijsorganisatie.

Benieuwd wat Beteor kan betekenen voor de ontwikkeling van jouw team?

Interesse? Bel Ernie Baelde
phone+31 (0) 40 24 64 900
Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.

Waarom Beteor?

  • Voor duurzame ontwikkeling van jouw team.
  • We gaan aan de slag met de ontwikkeling van het team én de individuele medewerkers binnen het team