Strategie en beleid

Moderne organisaties zijn constant in beweging. Ze veranderen continue, en elke organisatieverandering brengt nieuwe vragen met zich mee. Dit geldt zeker zo voor onderwijsorganisaties.

Is één van de vragen in jouw organisatie hoe je een nieuwe strategie en gedurfd onderwijskundig beleid kunt ontwikkelen? Beteor helpt je bij de strategieontwikkeling van jouw organisatie.

Ervaren adviseurs uit de praktijk

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met veranderprocessen in onderwijsorganisaties. Hoe die in te richten en hoe een bijpassend onderwijskundig beleid te ontwikkelen? Adviseur Rick Steur is expert op dit gebied.

Rick kan ondersteuning bieden bij het opmaken van een strategische tussenbalans (waar staan we?) en bij het uitzetten van de koers voor de komende jaren. Hij werkt samen met jou aan het realiseren van je eigen ambities vanuit jouw visie op een manier die bij jou en je organisatie past.

“Lerend organiseren en gericht werken aan een kwaliteitscultuur.”

Wat kan Beteor voor jou betekenen?

Neem contact op

Interesse? Bel Rick Steur
phone+ 31 (0) 40 24 64 900
Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.