Assessments

De klik tussen persoon, functie en organisatie is essentieel om resultaten met mensen te bereiken. Hoe vind je geschikte mensen? En hoe zorg je ervoor dat ze nóg beter worden in wat ze doen? Met de inzet van assessments.

Wanneer mensen in het onderwijs hun werk met plezier doen, wanneer zij zich in hun werk ontwikkelen en gezamenlijk de onderwijsorganisatie vooruit helpen is de basis voor succes gelegd. Assessments voor het onderwijs dragen bij aan die basis met:

  • Het vinden van geschikte mensen; van docent tot schoolleider.
  • Het ontdekken van het potentieel in mensen.
  • Het beantwoorden van de vraag of medewerkers nog op de juiste plek zitten.

Voor het vinden van geschikte mensen zet je het selectieassessment in. Het selectieassessment beantwoordt de vraag of iemand geschikt is voor de functie waarop hij of zij solliciteert.

Voor het ontdekken van het potentieel in mensen en het beantwoorden van de vraag of medewerkers nog op de juiste plek zitten zet je het ontwikkelassessment in.

Vraag een assessment aan

Een praktijkgerichte maatwerkaanpak

Bij elke mogelijke selectie- en ontwikkelvraag zorgen we voor een praktijkgerichte maatwerkaanpak. Informatie over de organisatie en de functie combineren we met de resultaten van het assessment. De resultaten van het assessment komen voort uit gesprekken, praktijksimulaties en resultaten van wetenschappelijk onderbouwde tests.

Onze adviseurs brengen vervolgens hun kennis, ervaring en wetenschappelijke inzichten samen in een advies waarmee opdrachtgever én kandidaat verder kunnen. Assessments vinden online, op locatie of op ons kantoor in Eindhoven plaats.

Selectie-instrumenten voor het onderwijs

Zet selectie-instrumenten zoals de LeiderschapSelector© en de DocentenSelector© in om de selectie van leidinggevenden en docenten te optimaliseren.

  • LeiderschapSelector: online assessment dat bijdraagt aan het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor leidinggevende functies in het onderwijs.
  • DocentenSelector: online tool dat het selectieproces van docenten optimaliseert.

Selectie- of ontwikkelassessments inzetten voor jouw organisatie?

Vraag een assessment aan

Onze assessments zijn volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen.
Benieuwd hoe wij met gegevens omgaan in onze assessmentpraktijk? Lees ons privacybeleid.

Interesse? Bel Martijn Visser
phone+31 (0) 40 24 64 900
Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.

Waarom Beteor?

  • Voor het vinden van geschikte mensen, het ontdekken van potentieel in mensen en het beantwoorden van de vraag of mensen nog op de juiste plek zitten.
  • Verbetering van selectie en ontwikkeling.
  • Een advies waarmee opdrachtgever én kandidaat verder kan.