Assessments met BeteoR: omdat de klik tussen persoon, functie en organisatie essentieel is om resultaten met mensen te bereiken.

Voor zowel organisatie als persoon is het van belang dat de juiste persoon op de juiste plek zit. Hoe vind je geschikte mensen? En hoe zorg je ervoor dat ze nóg beter worden in wat ze doen? Wanneer mensen hun werk met plezier doen, wanneer zij zich in hun werk ontwikkelen en gezamenlijk de organisatie vooruit helpen is de basis voor succes gelegd. De assessments van BeteoR helpen bij het vinden van geschikte mensen, het ontdekken van het potentieel in die mensen en bij het beantwoorden van de vraag of medewerkers nog op de juiste plek zitten.

Verbetering van search, selectie en ontwikkeling.

De adviseurs van BeteoR ondersteunen organisaties bij het verbeteren van search, selectie en ontwikkeling. Hierbij zetten zij bijvoorbeeld door BeteoR ontwikkelde tools zoals de LeiderschapSelector© en de DocentenSelector© in.

“Wetenschap en praktijk versterken elkaar.”

Een praktijkgerichte maatwerkaanpak

Bij elke mogelijke selectie- en ontwikkelvraag zorgen onze adviseurs voor een praktijkgerichte maatwerkaanpak. Hierbij zetten zij bijvoorbeeld een loopbaanassessment, ontwikkelassessment of selectieassessment in. Zij combineren de verkregen informatie over de organisatie en de functie met de resultaten van het assessment. Deze resultaten komen voort uit gesprekken, praktijksimulaties en resultaten van wetenschappelijk onderbouwde tests.

Hun kennis, ervaring en wetenschappelijke inzichten brengen ze samen in een advies waarmee opdrachtgever en kandidaten verder kunnen.

Wat kan BeteoR voor jou betekenen?

Wil je het potentieel van de medewerkers in jouw organisatie ontdekken? En de medewerkers dat potentieel het zo goed mogelijk laten ontwikkelen en dus zo volledig als mogelijk laten benutten? Ga in gesprek met onze adviseurs!

Vragen? Bel Martijn Visser!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanbegeleiding, organisatieontwikkeling én onderzoek, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900

Waarom BeteoR?

  • Een praktijkgerichte maatwerkaanpak.
  • Verbetering van search, selectie en ontwikkeling.
  • Een advies waarmee opdrachtgever én kandidaat verder kan.