Mijn eigen loopbaan

Vraag je jezelf af ‘of er nog meer in zit’? Ben je toe aan iets anders? Wil je accenten in je huidige (loop)baan verleggen? Of mis je het gevoel van passie in je werk? Wat je loopbaanvraag ook is, het is belangrijk om momenten van reflectie in je loopbaan te bouwen.

Het is belangrijk dat je met enige regelmaat momenten van reflectie in je loopbaan inbouwt. Dat je goed nadenkt over vragen als:

  • Voer ik mijn functie of rol nog met plezier en op de juiste manier uit?
  • Zit ik nog steeds op een voor mij passende plek?
  • Hoe kan ik en wil ik mijn toekomst vormgeven?

Wat past bij mij; individueel of in een groep?

Je loopbaan verkennen kan op allerlei manieren. Welke manier en welke vorm het beste bij jou past is afhankelijk van jouw loopbaanvraag.

Onze ervaring is dat het fijn is om te ervaren dat je niet als enige in een bepaald schuitje zit. Daarom hebben wij het 4-daagse Horizonprogramma voor groepen ontwikkeld.
Meer over het 4-daagse Horizonprogramma in een groep >

Soms werkt één-op-één coaching beter. Misschien omdat er meer “aan de hand” is, omdat je bijvoorbeeld veel werkdruk ervaart of merkt dat jij en jouw huidige baan of organisatie niet goed meer bij elkaar passen. Of omdat je simpelweg liever individueel aan de slag wilt. Dan is een individueel loopbaanbegeleidingstraject iets voor jou.
Meer over individuele loopbaanbegeleiding >

Neem contact op voor advies op maat

Wij denken natuurlijk graag met je mee over welke vorm van loopbaanontwikkeling het beste bij jou en jouw loopbaanvraag past. Neem daarom contact op voor vrijblijvend persoonlijk advies.

Neem contact op

Vragen? Bel Diem Wolff
phone+31 (0) 40 24 64 900

Of laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug:

Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.