Om scherp te blijven en je verder te ontwikkelen, helpt het om op gezette tijden intrigerende vragen met collega’s van andere scholen te bespreken. BeteoR organiseert en begeleidt daarom verschillende (leer)netwerken.

In een (leer)netwerk maak je deel uit van een groep van maximaal 12 mensen die in soortgelijke posities werken. In een rustige, veilige omgeving kun je ervaringen delen en van gedachten wisselen over relevante vraagstukken. Om dieper op onderwerpen in te gaan, nodigen we ook deskundigen uit, zoals adviseurs, hoogleraren en professoren.

Gebaseerd op jouw vragen en interesses

De inhoud van de netwerkbijeenkomsten baseren we op jouw interesses. Aan het einde van een bijeenkomst bespreken we wat je de volgende keer graag zou behandelen. Dan zorgt BeteoR voor de invulling, begeleiding en een prettige omgeving. We houden rekening met jouw agenda: de bijeenkomsten oefenen daar weinig druk op uit.

“Je deelt ervaringen en zoekt verdieping.”

Vragen? Bel Sjoerd Molenaar!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanbegeleiding, organisatieontwikkeling én onderzoek, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900