Netwerk directeuren bedrijfsvoering

Ben je directeur bedrijfsvoering in het onderwijs en loop je er net als veel collega directeuren bedrijfsvoering tegenaan dat er niet altijd een sparringpartner beschikbaar is? Het netwerk directeuren bedrijfsvoering is speciaal voor de onderwijsprofessional met een (brede) bedrijfsmatige portefeuille.

Zeker in een tijd als deze, waarin de bedrijfsvoering onder een vergrootglas ligt zijn vakmanschap én goed leiderschap essentieel.

Schrijf je in voor het netwerk directeuren bedrijfsvoering

Thema´s en vraagstukken

In het netwerk komen actuele thema’s op het werkgebied, landelijke ontwikkelingen en regelgeving aan bod. Er is daarnaast volop ruimte voor individuele vraagstukken. Een aantal voorbeelden:

  • Welke ontwikkelingen staan er in de sector op stapel?
  • Waar gaat het eigenlijk om bij het inrichten en leiden van een onderwijsorganisatie waarin verschillende professionals samenwerken?
  • Wat is daarin de juiste vorm van organiseren en hoe zorg je voor inspiratie?
  • Hoe ga je op een verantwoorde manier om met de wensen en belangen van diverse partijen?

Governance

Tevens staan vraagstukken over het thema governance centraal. Op welke wijze heb je daar als professional mee te maken, waar kun je van meerwaarde zijn en hoe ontwikkel je die meerwaarde?

Uniek netwerk

Uniek aan dit netwerk is de continuïteit. Het is geen eenmalige bijeenkomst, maar een doorlopend netwerk. De grote variëteit aan deelnemers en scholen/schooltypen versterkt het leren van en met elkaar.

Opzet en de rol van de begeleider

Het programma van de netwerkbijeenkomsten is een co-creatie op maat. Adviseur Bart Visser is de begeleider van het netwerk en komt met suggesties voor onderwerpen, ontwikkelingen, thema’s, workshops en interessante sprekers. Hij neemt daarnaast de organisatie en voorbereiding op zich.

Praktische informatie

Data

Het netwerk directeuren bedrijfsvoering komt drie keer per jaar bijeen in een 24-uurs bijeenkomst. De aanvangstijd van elke bijeenkomst is 14.00u en de afsluiting is met de lunch de volgende dag.

De eerstvolgende bijeenkomst is een ééndaagse bijeenkomst (incl. diner) en vindt plaats op 10 januari 2020.

De daaropvolgende bijeenkomsten vinden (onder voorbehoud) plaats op:

  • 12 en 13 maart 2020.
  • 18 en 19 juni 2020.

Locatie

Doorgaans vinden de bijeenkomsten plaats in Hotel Hoog Holten (Forthaarsweg 7, 7451JS Holten), maar ook regelmatig op locatie van één van de deelnemers van het netwerk.

Investering

Deelname aan het netwerk betekent aanwezigheid bij elk netwerk. De prijs van het netwerk is afhankelijk van de kosten voor de accommodatie en de vergoeding voor de voorbereidings- en begeleidingstijd.

Bij een netwerkgrootte van minimaal 8 leden en maximaal 15 leden, bedragen de kosten per bijeenkomst ongeveer € 650,- incl. locatiekosten, excl. btw. Eventuele kosten voor externe sprekers worden apart verrekend.

Meer informatie of direct aanmelden

Wil je aansluiten bij het netwerk voor directeuren bedrijfsvoering?

Schrijf je in voor het netwerk directeuren bedrijfsvoering

Vragen? Bel Bart Visser
phone+31 (0) 40 24 64 900

Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.