Netwerk Directeuren bedrijfsvoering

Als directeur bedrijfsvoering in het onderwijs is er niet altijd een sparringspartner beschikbaar. Het netwerk directeuren bedrijfsvoering is speciaal voor de professional met een (brede) bedrijfsmatige portefeuille. Actuele thema’s op het werkgebied, landelijke ontwikkelingen en regelgeving komen aan bod. En natuurlijk is er volop ruimte voor individuele vraagstukken.

Thema´s en vraagstukken

Thema’s die tijdens het netwerk voor directeuren bedrijfsvoering aan de orde komen zijn:

  • Welke ontwikkelingen staan er in de sector op stapel?
  • Waar gaat het eigenlijk om bij het inrichten en leiden van een organisatie waarin verschillende professionals samenwerken?
  • Wat is daarin de juiste vorm van organiseren en hoe zorg je voor inspiratie?
  • Hoe ga je op een verantwoorde manier om met de wensen en belangen van diverse partijen?

Zeker in een tijd als deze, waarin de bedrijfsvoering onder een vergrootglas ligt, is goed leiderschap essentieel.

Governance

Ook kun je vraagstukken rond Governance inbrengen. Op welke wijze heb je daar als professional mee te maken, waar kun je van meerwaarde zijn en hoe ontwikkel je die meerwaarde?

Opzet

Het programma van de netwerkbijeenkomsten is een co-creatie op maat. Onze ervaren adviseurs komen met suggesties voor onderwerpen, ontwikkelingen, thema’s, workshops en interessante sprekers. Zij nemen daarnaast de begeleiding, organisatie en voorbereiding op zich. Het netwerk komt drie keer per jaar bijeen in een 24- uurs bijeenkomst.

Investering

Deelname aan het netwerk betekent aanwezigheid bij elk netwerk. De prijs van het netwerk is afhankelijk van de kosten voor de accommodatie en de vergoeding voor de voorbereidings- en begeleidingstijd. Bij een netwerkgrootte van minimaal 8 leden, bedragen de kosten ongeveer € 650,- (excl. BTW) per bijeenkomst. Eventuele kosten voor externe sprekers worden apart verrekend.

Meer informatie of direct aanmelden

Wil je het volgende netwerk voor directeuren bedrijfsvoering niet missen?

Neem contact op

Vragen? Bel Bart Visser
phone+31 (0) 40 24 64 900

Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.