Voor kandidaten

Ben jij een onderwijsprofessional en heb je interesse in een openstaande vacature? Solliciteer dan via de ‘solliciteer direct’-knop onderaan de vacature.

Hoe het sollicitatieproces er voor jou als kandidaat uitziet wanneer je solliciteert op een onderwijsvacature via Beteor? Dat lees je hieronder.

Sollicitatie-en searchfase/kennismakingsgesprek

Heb je gesolliciteerd? Dan kun je gebeld worden voor het inplannen van een kennismakingsgesprek met de adviseur van Beteor. Houd de data die hiervoor in het organisatie- en functieprofiel opgenomen zijn dus onder voorbehoud vrij in je agenda.

Wil je graag een kennismakingsgesprek met de adviseur voordat je besluit te solliciteren? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorstellen aan opdrachtgever

Op basis van het functieprofiel, de kennismakingsgesprekken in de searchfase én de ingestuurde cv’s/brieven selecteert de adviseur die de procedure begeleidt een aantal kandidaten. Zit jij in deze selectie? Dan presenteert de adviseur je aan de opdrachtgever.

Voorselectiegesprekken

De opdrachtgever selecteert nu kandidaten voor de voorselectiegesprekken. Na de voorselectiegesprekken kun je worden geselecteerd voor een gesprek met de ingestelde benoemings(advies)commissie (BAC).

Online assessment (LeiderschapSelector)

Als je geselecteerd bent voor een gesprek met de BAC, ontvang je een uitnodiging om een online assessment te maken; de LeiderschapSelector.

Eerste gespreksronde met de benoemings(advies)commissie

In deze eerste gespreksronde ga je in gesprek met de door de opdrachtgever ingestelde benoemings(advies)commissie. Je krijgt tijdens dit gesprek de gelegenheid jezelf te presenteren en ook kun je zelf vragen stellen.

Eventueel aanvullend assessment

Ga je door in de procedure? Een aanvullend assessment met onder andere simulatie-oefeningen en gesprekken kan onderdeel zijn van de procedure.

Eventuele tweede gespreksronde

In deze laatste ronde geeft de BAC een advies over de benoembaarheid van de kandidaten. Afhankelijk van de procedure-inrichting kan dit ook na de eerste gespreksronde plaatsvinden.

Wil je graag in ons bestand opgenomen worden?

Maak hier je profiel aan, plaats een open sollicitatie en laat ons in een begeleidende brief weten wat jouw ambities zijn. Daarna volgt mogelijk een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Bekijk onze onderwijsvacatures

P.s. Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste vacatures in het onderwijs?
Schrijf je dan in voor de nieuws- en vacatureflits en ontvang elke vrijdag de nieuwste onderwijsvacatures in je inbox!

Interesse? Bel Bart Visser
phone+31 (0) 40 24 64 900
Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.

Waarom Beteor?

  • Een professionele procedure met oog voor de kandidaat.
  • Wij hechten waarde aan goede coaching en nazorg.