Aanbieding Search, Werving & Selectie

Werving en selectie: Beteor ontzorgt

Je bent druk met organiseren van onderwijs op afstand. De kans is echter groot dat er in deze maanden ook nog leidinggevenden en/of stafleden voor 2020-2021 moeten worden gezocht, geselecteerd en benoemd. Beteor kan je ontzorgen en snel passende kandidaten leveren. We onderscheiden in deze bijzondere tijd drie lijnen:

Nieuw: tijdelijk aanbod online search (je bespaart 40% op de kosten)

Wil je liever een procedure grotendeels zelf uitvoeren en daarbij verzekerd zijn van goede en in het opgestelde profiel passende sollicitanten? Beteor brengt binnen drie tot vier weken exclusief voor jou geselecteerde kandidaten aan tafel: minimaal drie en maximaal vijf. We combineren een intensieve search met online exposure en een advertentie op pagina 3 in de weekendeditie van de Volkskrant. Per kandidaat leveren we er bovendien een online assessment bij. Dit rapport van onze LeiderschapSelector is ons gevalideerde kwaliteitskenmerk en ondersteunt jouw commissie bij de sollicitatiegesprekken. We geven je als opdrachtgever hiervoor een gerichte online instructie.

Deze aanbieding geldt tot 1 juni 2020. Wees er snel bij. Onze planningen lopen snel vol. Neem contact op met Beteor via 040 – 24 64 777

Interim + Werving & Selectie met pakketkorting

Je kent wellicht ons speciale aanbod voor Interim + Werving & Selectie met pakketkorting al. Stel je de volgende situatie voor: je weet dat een schoolleider van jouw organisatie per 2020-2021 vertrekt. Je bent nu erg druk, je wilt liever niet grotendeels online werven en/of je vermoedt dat potentiële en goede kandidaten nu met hun hoofd bij andere dingen zijn en niet gaan reageren op jouw oproep. Je stelt de wervingsprocedure daarom liever uit tot in de zomer van 2020 en zet een interimmer van Beteor in voor de overbruggingsperioden in het najaar.

Wil jij interim combineren met werving en selectie? Klik dan hier voor meer informatie.

Search, Werving & Selectie zoals je van ons gewend bent

En natuurlijk kunnen we ook per direct en ‘als vanouds’ voor jou aan het werk gaan en een volledige procedure Search, Werving & Selectie uitvoeren tot en met de voordracht voor benoeming.

Jij bepaalt, met inachtneming van de RIVM-regels en in overleg met ons, in welke mate een procedure online en aan tafel wordt uitgevoerd.

Heb je interesse in een werving en selectie procedure? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Bekijk onze onderwijsvacatures

P.s. Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste vacatures in het onderwijs?
Schrijf je dan in voor de nieuws- en vacatureflits en ontvang elke vrijdag de nieuwste onderwijsvacatures in je inbox!

Vragen? Bel Jaap Engbers
phone+31 (0) 40 24 64 900

Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.

Waarom Beteor?

  • Een professionele procedure met oog voor de kandidaat.
  • Wij hechten waarde aan goede coaching en nazorg.
  • Ook online een gedegen en geloofwaardige procedure.