Over BeteoR

BeteoR, Mens en Organisatie. Een allround adviesorganisatie voor het onderwijs (PO, VO, SO, MBO-ROC). Wij geloven sterk dat ieder, vanuit het eigen potentieel en intrinsieke drive, zelf een bijdrage kan leveren aan een toekomstbestendige organisatie en loopbaan. Wil je jouw onderwijsorganisatie ook toekomstbestendig maken? Lees over onze werkwijze.

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie (HRM), interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanbegeleidingorganisatiepsychologie- en ontwikkeling en onderzoek reiken wij door heel Nederland handvatten aan zodat professionals, teams, leiders en organisaties duurzaam kunnen groeien.

Daarnaast organiseren wij regelmatig programma's, workshops en masterclasses om bij vraagstukken te helpen en onze kennis en expertise met jou te delen. Bekijk de agenda van BeteoR.

Kantoor bezet bordje kamer 3

De onderwijsadviseurs

De onderwijsadviseurs binnen BeteoR zijn arbeids- en organisatiepsychologen en professionals met ruime ervaring als schoolleider, rector en/of bestuurder. Dankzij de grote diversiteit aan achtergronden en expertisegebieden van onze adviseurs, zijn we in staat onze diensten af te stemmen op de specifieke eisen en wensen van jouw onderwijsorganisatie.

"Op het snijvlak van gedrag en primair proces, daar ligt onze kracht."

BeteoR is een plek waar de persoonlijke en professionele interesses van onze adviseurs samenkomen met de morele opdracht. Zij willen, met een betrokken en persoonlijke benadering, bijdragen aan de samenleving en deze verbeteren. Door mensen te helpen gelukkiger in hun werkomgeving te worden. Door werk beter te combineren met een leven lang leren, in duurzame organisaties.

Maak kennis met onze adviseurs

BeteoR: sinds 1991

Gedrag en technologie in organisaties

In 1991 gingen Henk van der Tas en Peter van Dinther vanuit de Bedrijfspsychologische Adviesgroep bij Philips zelfstandig verder als BeteoR. Voor Philips voerden zij internationale projecten uit. De kernvraag daarbij was: 'Hoe kun je met zo min mogelijk overhead productiebedrijven sturen'. Het beantwoorden van die kernvraag brengt je op het snijvlak van technologie, organisatie en gedrag van mensen. We hadden een naam nodig die ook internationaal betekenis had. Vandaar: BEhavior and TEchnology in ORganizations, kortweg BeteoR. 

"Al meer dan 25 jaar verder dan verbetering."

Inmiddels is BeteoR een gerenommeerde adviesorganisatie voor het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Een organisatie waarmee je blijvend verschil maakt voor jouw organisatie. Een organisatie die toegevoegde waarde wil creëren voor de samenleving.