Hoe maak je jouw onderwijsorganisatie toekomstbestendig?

BeteoR maakt een duurzaam verschil voor Mens en Organisatie. Vanuit waardering voor wat er al is, richten we ons op de vragen die er zijn en het ontwikkelen en benutten van het potentieel.

De adviseurs van BeteoR werken met concepten die wetenschappelijk onderbouwd zijn en zich in de praktijk bewezen hebben. We denken daarbij verder dan het individu, het team, of de afdeling op zich.

Samen maken we organisaties toekomstbestendig.

Samen met jou maken we jouw organisatie bestendig voor de wereld van vandaag en morgen. We kijken naar het geheel en zorgen voor het blijvende verschil. We richten ons daarbij op zowel de mensen als het systeem. Dit doen we vanuit intrinsieke motivatie en betrokkenheid bij de organisatie en door aan te sturen op nieuwe werkafspraken- en processen.

“Op het snijvlak van het primair proces en gedrag ligt onze kracht.”

BeteoR werkt voor het onderwijs, de industrie en de zorg en is daarmee onderscheidend. We komen door onze ervaringen tot overkoepelende inzichten. Deze zijn zeer waardevol. Hiermee zorgen we voor een bij de tijd passende en toekomstbestendige oplossing voor elke organisatie.

Een goede klant gaf ons terug: “Jullie gaan verder dan verbetering.” Een geweldig compliment!

Ook verder dan verbetering voor jouw organisatie

Onze adviseurs reiken handvatten aan voor de duurzame ontwikkeling van jouw organisatie. Je zult zien dat je uiteindelijk zelf het blijvende verschil maakt.

Ben je benieuwd naar wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Vragen? Bel Jaap Engbers!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900