Diensten

Mensen, processen en organisaties in beweging brengen.
Beteor reikt als adviesorganisatie verschillende handvatten aan, zodat professionals, teams, leiders en organisaties duurzaam verder groeien binnen werkvelden als onderwijs, industrie en zorg & welzijn. Ontdek onze brede expertise en diensten.
Organisatie advies illustratie beteor

Organisatieadvies

Heeft jouw organisatie begeleiding en advies nodig om verder te groeien en ontwikkelen? Met een frisse blik van buitenaf, expertise over je werkveld én gemotiveerde teams zet je mooie stappen.
Beteor Interim Management

Interim-management

Op zoek naar een interim-bestuurder, directeur of manager? Beteor koppelt je aan interimmers met stevige kennis en ruime ervaring.
Beteor Werving en selectie

Werving en selectie

Is jouw organisatie op zoek naar een toezichthouder, bestuurder, rector, directeur of teamleider? Vind talentvolle experts door werving en selectie van Beteor.
Beteor opleidingen en netwerken

Opleidingen en netwerken

Heb jij zowel op persoonlijk als op organisatorisch vlak grote ambities? De opleidingen van Beteor en ons netwerk helpen jou verder. Beteor biedt uiteenlopende mogelijkheden om jouw kennis te verbreden en te verdiepen.

Beteor biedt handvatten om verder te groeien

Hoe brengen we processen, mensen en organisaties in beweging? Beteor:

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

In welke werkvelden zijn wij actief?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.