De netwerken van Beteor: ontmoeten & delen

Om scherp te blijven en je verder te ontwikkelen, helpt het om op gezette tijden vakgenoten te ontmoeten, kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Beteor heeft daarom verschillende netwerken voor het onderwijs.
Beteor Sjoerd Molenaar

Deel ervaringen en zoek verdieping

Deelnemen aan of meer weten over de netwerken voor het onderwijs van Beteor? Sjoerd Molenaar vertelt graag meer.

Netwerken voor het onderwijs

Netwerk praktijkonderwijs

Bij wie kun jij terecht met je persoonlijke vragen en worstelingen als schoolleider? In het leernetwerk praktijkonderwijs zijn andere schoolleiders jouw sparringpartner en andersom. Meld je aan!

Netwerk directeuren bedrijfsvoering

Ben je directeur bedrijfsvoering in het onderwijs? Deel kennis en ervaring met ons ‘Netwerk directeuren bedrijfsvoering’. Meld je aan!

Netwerk bestuurders

Ben je toe aan een inspirerende netwerkdag? Kom sparren met medebestuurders over complexe dilemma’s. Sluit je aan bij het netwerk van Beteor!

Netwerk primair onderwijs

Als schoolleider primaire onderwijs komen er veel vragen op je af. Schrijf je in op ons netwerk om daar eens over te sparren met collega’s.

Netwerkbijeenkomst voor interim-managers in het onderwijs

Ontdek onze netwerkbijeenkomsten voor interim-managers in het onderwijs. Ga het gesprek aan, wissel informatie uit of leer bij.

Netwerk voor (directeur-) bestuurders van Samenwerkingsverbanden

Ontdek onze netwerkbijeenkomsten voor  (directeur-) bestuurders van Samenwerkingsverbanden. Ga het gesprek aan, wissel informatie uit of leer bij.

Netwerk schoolleiders voortgezet onderwijs

Als schoolleider voortgezet onderwijs komen er veel vragen op je af. Schrijf je in op ons netwerk om daar eens over te sparren met collega’s.

Frank Lambriks Symposium

Beteor houdt het gedachtegoed van onze geliefde oud-collega Frank Lambriks levend door een jaarlijks symposium over de bedoeling van het onderwijs.

Waarom netwerken voor het onderwijs?

Ontdek meer over onze netwerken

Deelnemen aan of meer weten over de netwerken voor het onderwijs van Beteor?

In welke werkvelden zijn wij actief?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.