Werkvelden

We brengen mensen, processen en organisaties in beweging als allround adviesbureau. Beteor is gespecialiseerd in het onderwijs (PO, VO, SO, MBO-ROC, HBO), maar werkt in verschillende expertises zoals de industrie en zorg & welzijn. Ontdek onze werkvelden.

Binnen welke werkvelden is Beteor werkzaam?

Onderwijs

Hoe draag jij zorg voor de hoge eisen die gesteld worden aan het onderwijs door maatschappij en overheid? Zonder de eigen onderwijsvisie en identiteit uit het oog te verliezen? Een werkveld in beweging!

Industrie

Hoe garandeer je duurzame ontwikkeling voor mens en organisatie? Beteor biedt hands-on ondersteuning op het gebied van organisatie-, team- én persoonlijke ontwikkeling.

Zorg & welzijn

Hoe ziet de toekomst van de zorg en jouw organisatie eruit? Beteor biedt maatwerk op het gebied van organisatie- en teamontwikkeling voor zorg & welzijn. 

Waarom Beteor?

Vacatures

Op zoek naar een baan als bestuurder, toezichthouder, rector, directeur, schoolleider of staffunctionaris in het onderwijs? Bekijk onze onderwijsvacatures en solliciteer!

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.