Werving en selectie voor het onderwijs

Heb je een vacature voor een leidinggevende, staffunctionaris, bestuurder of toezichthouder? Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in werving en selectie voor het onderwijs en zetten zich in om de juiste kandidaat voor jouw organisatie te vinden. Ons werkveld bestaat uit PO, VO, MBO en HBO.

Waarom kies je voor Beteor?

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management) teams met:

Vacatures

Benieuwd naar onze ingevulde vacatures?

Hoe ziet onze begeleiding eruit?

Door Beteor in te schakelen voor werving en selectie krijg je passende kandidaten aan tafel, bespaar je tijd én ben je verzekerd van maatwerk en een professionele inrichting van de procedure. Wij begeleiden het proces van A tot Z:

  • We leren jouw organisatie kennen door interviews.
  • We stellen een gedegen organisatie- en functieprofiel op.
  • Exposure van de vacature naar de doelgroep via relevante (online en offline) kanalen.
  • Uitgebreid searchen, het exclusief benaderen en selecteren van kandidaten.
  • Trainen en begeleiden van de benoemingsadviescommissie (BAC).

Nazorg en coaching

We reflecteren samen op het proces en na een jaar vindt een evaluatiegesprek plaats met jou en de aangestelde functionaris. Daarnaast geven we uitgebreide persoonlijke feedback aan de (afgevallen) kandidaten.
Verder bieden onze coaches als optie het coachingstraject ‘De eerste 90 dagen van een leidinggevende‘ aan om het succes van een benoemde kandidaat te vergroten.

Wil je onze expertise inzetten?

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in werving en selectie voor het onderwijs en zetten zich in om de juiste kandidaat voor jouw organisatie te vinden.

Bespreek jouw vacature met Beteor

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.