Beteor: voor en door bevlogen mensen

Beteor is een allround adviesbureau voor en door bevlogen mensen. Wij geloven in het succes van organisaties waar iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Als mens en als professional. 

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, outplacement, organisatieontwikkeling, governance, teamontwikkeling en innovatie reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams, leiders en organisaties duurzaam kunnen groeien.

Daarnaast organiseren wij regelmatig programma’s, workshops en masterclasses en netwerken.

Missie en visie: op het snijvlak van ambitie en succes

Bij Beteor geloven we in de combinatie van bevlogen mensen en succesvolle organisaties. Wij weten wat mensen beweegt en bewegen graag een eindje mee. Onze adviseurs weten wat mensen inspireert en creëren op effectieve wijze ruimte voor innovatie en creativiteit. We bereiken gestelde ambities, realiseren doelen en versnellen duurzame ontwikkeling. Samen geven we jouw ideeën vleugels.

Ontdek onze waarden:

Mensgericht

Op zoek naar grip op de ontwikkeling van mens én organisatie? Wij geloven dat de mens centraal staat en daarom de belangrijkste waarde van een organisatie en haar cultuur is. Verandering begint bij de mens. Voel je bij ons welkom als medewerker en individu voor persoonlijke én organisatieontwikkeling.

Verbindend

Verbinding draagt bij aan versterking en vooruitgang binnen jouw organisatie. We betrekken alle belanghebbenden omdat we geloven dat we alleen samen resultaten realiseren. Inclusiviteit en diversiteit vormen het uitgangspunt. Verbonden creëren we een goed netwerk en duurzame toekomst.

Doelgericht

Wij zijn er voor elke organisatie, groot en klein, die gelooft dat zijn mensen het verschil maken bij het boeken van resultaat. Onze specialisatie ligt in het onderwijs, zorg en industrie, maar we werken ook binnen andere branches met maatschappelijke doelstellingen.

Gedreven

Wij geloven dat de ambitie van zowel mens als organisatie mag groeien en helpen dit te realiseren. We denken kritisch mee over haalbare wegen om vooruitgang te boeken. Hierin benutten we de menselijke factor, maar meten we ook harde resultaten. Door deze te combineren creëren we de noodzakelijke beweging.

Kundig

We maken al meer dan 30 jaar complexe vraagstukken behapbaar. We zijn bedreven in executive search, werving en selectie, governance, persoonlijke ontwikkeling, assessment, interim-management en organisatieadvies.

Activerend

Ambitie creëert verandering. We weten wat mens en organisatie beweegt en activeren hen zodat er zowel betrokkenheid als eigenaarschap ontstaat. We ondersteunen in elk onderdeel van het proces en versterken wat al aanwezig is zodat we de volgende stap kunnen zetten.

Waar heeft u behoefte aan?

Inmiddels is Beteor een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.