Organisatieadvies op maat

Begeleiding en advies om je organisatie verder te laten groeien en ontwikkelen? Met een frisse blik van buitenaf, expertise over je werkveld en gemotiveerde team kom je verder. Met een expert van Beteor zit je keer op keer aan tafel met een vertrouwd gezicht. Beteor ontwikkelt en begeleidt ontwikkel- en veranderingsprocessen waarvan jij vindt dat ze nodig zijn om je doelen te realiseren. Wij helpen bij het mobiliseren van je mensen en het ontwikkelen van leiderschap.
Iedere organisatie vraagt om een aanpak op maat. In welke principes geloven wij?
  1. In een goed ontwikkelproces staat de dialoog centraal
  2. Een goede verbinding tussen ‘de lijn’ (strategie) en ’de vloer’ (uitvoering, ervaring, ideeën) is essentieel.
  3. ‘Cultuur’ heeft geen knoppen waar je aan kan draaien, het is primair een effect van het handelen van leidinggevenden.
  4. Hoe duidelijker de sturing wordt, hoe meer ruimte medewerkers zullen ervaren.
Beteor Mark Haans

Een goede adviseur biedt een steuntje in de rug

Wil je graag de volgende stappen zetten? Mark Haans deelt graag onze kennis en ervaring om dat steuntje in de rug te kunnen zijn.

Onze aandachtsgebieden

Organisatieontwikkeling

‘Organisaties ontwikkelen vanzelf, daar hoef je niks voor te doen!’ We ontkrachten fabels en gaan concreet aan de slag: organisatieontwikkeling vergt aandacht, energie en doorzettingsvermogen.

Teamontwikkeling & samenwerking

Mensen hebben – net als machines en gebouwen – onderhoud nodig. Voor zichzelf en de teams waarin ze werken. Elkaar leren kennen en begrijpen en een ‘aansprekende cultuur’ zijn cruciaal.

Verbeteren en innoveren

Het proces van verbeteren en innoveren lijkt op een start-up; het begint stormachtig met volle energie. Beteor laat zien hoe je die energie omzet in geslaagde innovatietrajecten met klinkende resultaten.

Governance en bestuurlijke effectiviteit

De aandacht voor goed bestuur en ‘good governance’ is groter dan ooit. Bestuurders worden meer en meer aangesproken op hun eindverantwoordelijkheid en bestuurlijk handelen.

Waarom Beteor voor organisatieadvies?

Managen is als het vliegen van een jumbojet, maar dan zonder de computer. Zoveel knoppen om aan te draaien en metertjes om naar te kijken. Beteor Organisatieadvies zit op de stoel naast je voor hulp en advies.

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

In welke werkvelden zijn wij actief?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.