Werving en selectie voor het onderwijs: aan de slag met gepassioneerde onderwijsteams!

In het onderwijs zijn talentvolle experts hard nodig om adequaat te reageren en voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen. Wij begrijpen dat het van groot belang is dat er gepassioneerde onderwijsteams op jouw school actief zijn. Het invullen van vacatures vraagt om voldoende tijd, de juiste expertise en een uitgebreid netwerk met interessante kandidaten. Beteor helpt je graag verder!

Onze adviseurs hebben zelf uitgebreid hun sporen verdiend in het onderwijs als directeur of bestuurder, waardoor zij een scherpe inschatting kunnen maken van de werkcontext, opdracht en geschiktheid van een kandidaat. Zij zoeken, werven en selecteren de juiste kandidaat voor jouw onderwijsorganisatie. We zijn actief in het primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO), middelbaar beroepsonderwijs (MBO) of hoger beroepsonderwijs (HBO).

Beteor Bart Visser

Professionele en zorgvuldige aanpak: nét even anders!

We bespreken graag hoe we je kunnen helpen. Ontdek samen met onze adviseur Bart Visser hoe wij te werk gaan binnen werving en selectie voor het onderwijs.

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze?

Wil je (een deel van) je werving en selectie-procedure inrichten?

Op zoek naar een bestuurder of toezichthouder?

Het selectieproces in jouw organisatie professionaliseren?

Benieuwd hoe ons sollicitatieproces eruitziet?

Werving en selectie voor het onderwijs: wat doet Beteor anders?

Vacatures

Benieuwd naar onze ingevulde vacatures?

Wil je onze expertise inzetten?

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in werving en selectie voor het onderwijs en zetten zich in om de juiste kandidaat voor jouw organisatie te vinden.

In welke werkvelden zijn wij actief?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.