Werving en Selectie en Executive Search in het onderwijs

Bestuurders, toezichthouders, directeuren, teamleiders, bestuurssecretarissen, stafhoofden en andere leidinggevenden in het onderwijs: Beteor weet ze voor jou te vinden! In een krapper wordende arbeidsmarkt is het zoeken en selecteren van kandidaten een steeds grotere uitdaging. Meer dan ooit komt het erop aan in de search en voorselectie kritisch te blijven en een aantal passende kandidaten aan tafel te brengen. Onze mensen weten hoe te zoeken en begeleiden vervolgens opdrachtgever en adviescommissie in een professioneel selectieproces.

Onze adviseurs zijn breed en divers ervaren en kunnen een scherpe inschatting maken van de werkcontext, opdracht en geschiktheid van een kandidaat. Zij zoeken, benaderen, werven en selecteren op basis van het opgestelde profiel de juiste kandidaat voor jouw onderwijsorganisatie. We zijn actief in het primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO), middelbaar beroepsonderwijs (MBO) en hoger beroepsonderwijs (HBO).

Professionele en zorgvuldige aanpak: nét even anders!

We bespreken graag hoe we je kunnen helpen. Ontdek samen met onze adviseur Bart Visser hoe wij te werk gaan binnen werving en selectie voor het onderwijs.

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze?

Wil je (een deel van) je werving en selectie-procedure inrichten?

Op zoek naar een bestuurder of toezichthouder?

Het selectieproces in jouw organisatie professionaliseren?

Benieuwd hoe ons sollicitatieproces eruitziet?

Werving en selectie voor het onderwijs: wat doet Beteor anders?

Vacatures

Benieuwd naar onze ingevulde vacatures?

Wil je onze expertise inzetten?

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in werving en selectie voor het onderwijs en zetten zich in om de juiste kandidaat voor jouw organisatie te vinden.

In welke werkvelden zijn wij actief?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.