Hoe word ik een Beteor Interimmer?

Ben je interim-manager in het onderwijs en wil je onderdeel worden van het grootste interim-netwerk? Dan nodigen we je van harte uit om je bij ons in te schrijven.

Heb je een voltooide interim-opleiding met assessment óf twee tot drie positieve evaluaties van eerder uitgevoerde interim-opdrachten? Ben je nog geen interim-manager, maar wel leidinggevende in het onderwijs met de ambitie om interim-manager te worden? Bekijk dan eens de Basisopleiding interim-management.

Aan de slag als interim-manager met hulp van Beteor

Beteor kent de interim-branche als geen ander en we zijn al jaren actief in de PO, SO, VO, MBO en HBO. Beteor is daarnaast lid van de Raad voor Interim-Management. Dat is hét keurmerk in onze branche. De kernwaarden en de ethiek van de RIM hanteren ook wij voor de aangesloten interimmers. De interimmers van Beteor veranderen niet alle de organisatie maar ook de mens.

Wat doet Beteor om het kwaliteitsniveau te garanderen?

Als interim-manager bij Beteor aan de slag?

Na inschrijving nemen we snel contact met je op. Wanneer er een aanvraag binnenkomt die bij jouw profiel past, stellen we in onderling overleg een voordracht op en de voorwaarden vast.