Interim-manager worden bij Beteor?

Ben je interim-manager in het onderwijs en wil je onderdeel worden van het grootste interim-netwerk? Heb je een uitstekend aanpassingsvermogen om snel nieuwe uitdagingen aan te gaan? Schrijf je bij ons in!

Heb je een voltooide interim-opleiding met assessment óf twee tot drie positieve evaluaties van eerder uitgevoerde interim-opdrachten? Ben je nog geen interim-manager, maar wel leidinggevende in het onderwijs met de ambitie om interim-manager te worden? Bekijk dan eens de Basisopleiding interim-management

Aan de slag als interim-manager met hulp van Beteor

De interim-managers van Beteor hebben aandacht voor de mens en de organisatie. In die volgorde. Dat levert veel voordelen op voor jou: we blijven met je in contact, zijn sparringpartner indien nodig en weten exact wat de wensen, verwachtingen, rechten en belangen van betrokkenen. Ben je interim-manager in het onderwijs en wil je je verbinden aan Beteor?

Beteor kent de interim-branche als geen ander en we zijn al jaren actief in het onderwijs van PO, SO, VO, tot MBO en HBO. Beteor is daarnaast lid van de Raad voor Interim-Management. Dat is hét keurmerk in onze branche. De kernwaarden en de ethiek van de RIM hanteren ook wij voor de aangesloten interimmers.

Wat doet Beteor om het kwaliteitsniveau te garanderen?

Als interim-manager bij Beteor aan de slag?

Na inschrijving nemen we snel contact met je op. Wanneer er een aanvraag binnenkomt die bij jouw profiel past, stellen we in onderling overleg een voordracht op en de voorwaarden vast.