Professionaliseer het selectieproces met selectie-instrumenten

Zet de juiste selectie-instrumenten in om het selectieproces in jouw organisatie te professionaliseren. Dit levert meer informatie op en zorgt voor een aanvullend beeld van een kandidaat. Deze investering betaalt zich terug bij het voorbereiden van gesprekken en het maken van keuzes.

De selectie-instrumenten van Beteor

LeiderschapSelector

De LeiderschapSelector is een professioneel online selectietool dat effectief bijdraagt aan het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor leidinggevende functies.

DocentenSelector

De DocentenSelector is een selectietool dat bijdraagt aan de professionalisering van het proces van docenten selecteren in jouw school.

InterimSelector

De InterimSelector ondersteunt de selectie of persoonlijke ontwikkeling van interim-managers in het onderwijs

ToezichtSelector

De ToezichtSelector ondersteunt de selectie of persoonlijke ontwikkelingen van toezichthouders op basis van dezelfde, bovengenoemde techniek.

Selectie assessment

Professionele assessment geeft je, boven een goed CV en een vlotte presentatie, extra zekerheid of je de juiste keuzes maakt.

Maak de juiste keuze met Beteor

We maken gebruik van diverse selectie-instrumenten, zoals online assessments met een door Beteor ontwikkeld Selector-rapportageformat. De volledige assessments zetten we in voor selectie- en ontwikkelmogelijkheden.

We lichten onze selectie-instrumenten graag aan je toe

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.