Ontdek de opleidingen van Beteor

Wil jij als mens én als professional groeien in jouw vakgebied? Heb je grote ambities en wil je je verder ontwikkelen? De opleidingen van Beteor helpen professionals in het onderwijs verder. Beteor biedt uiteenlopende mogelijkheden om jouw kennis te verbreden en te verdiepen.
Beteor Jaap Engbers

Beteor biedt handvatten om verder te groeien

Beteor Opleidingen zijn voor potentials, teamleiders, schoolleiders en bestuurders met serieuze ambitie.
Interesse? Neem contact op met Jaap Engbers!

Bekijk het opleidingsaanbod

Workshop: Grip op innovatie

In de workshop ‘Grip op innovatie’ introduceren we de ‘innovatiespecialist’: een expert-rol die bijdraagt aan het vergroten van de slagingskans van innovaties.

Leiderschapsprogramma's

Op zoek naar professionalisering en leiderschapsontwikkeling in het onderwijs? Ontdek de leiderschapsprogramma’s van Beteor.

Basis opleiding interim-management

Ben je nieuwsgierig en wil je onderzoeken of interim-management iets voor jou is? Onze basisopleiding interim-management is dé opleiding die je verder helpt.

Leergang: Sturen op complexe vraagstukken in het onderwijs

Ben je een ervaren bestuurder, eindverantwoordelijk rector, directeur of ervaren interim-manager? Krijg meer grip op complexiteit en crisis met onze complete leergang.

Hoe brengen we processen, mensen en (onderwijs)organisaties in beweging?

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

In welke werkvelden zijn wij actief?