Mens en organisatieontwikkeling: samen verandering creëren

Mens en organisatie-ontwikkeling: samen verandering creëren

Jouw organisaties staat of valt met de mensen die er werken en hoe effectief zij samenwerken. Organisatieontwikkeling is daarvoor cruciaal: wij bieden een brede variëteit aan oplossingen voor vraagstukken die binnen jouw organisatie spelen op het gebied van gedrag, samenwerking, organisatie en innovatie.
Samen verandering creëren: dát is hoe we onze aanpak uitleggen. Of het nou gaat om innovatievraagstukken van jouw organisatie of duurzame inzetbaarheid van jouw mensen en teams: we staan voor je klaar om er zowel op organisatorisch als op persoonlijk niveau het maximale uit te halen. Jouw organisatie, doelstellingen én persoonlijke wensen zijn voor ons van grote waarden. Jij ziet kansen, wij zien de mogelijkheden om deze te bereiken.
Beteor Mark Haans

Wij bekijken specifieke uitdagingen vanuit een breed perspectief en creëren samen met hardwerkende mensen de gewenste verandering.

Neem contact op met Mark Haans (directeur Organisatieadvies) om jouw uitdaging in een breder perspectief te plaatsen. We helpen je graag!

Onze specialisaties

Het lonkende perspectief: betekenisvol strategie en beleid ontwikkelen

De visie, strategie en het beleid van jouw bedrijf is er om richting te geven aan de mensen binnen jouw organisatie. Iedereen betrekken biedt en creëert draagvlak.

(Her)ijken structuur, organisatie en besturing

Heb je het gevoel dat de structuur en systemen in jouw organisatie achter de feiten aanhobbelt? Herijken werkt dan heel verfrissend en creëert beweging.

Luisteren loont! Effectief organiseren van dialogen

Wil je verandering of verbetering aanbrengen? Jouw medewerkers of klanten kunnen dit vaak heel goed verwoorden. Ga de dialoog aan en luister om zo de onderste steen boven te halen.

Ontrafelen van lastige situaties en praktijkonderzoek

“Twee ogen zien meer dan één”. En zeker een neutraal paar ogen!

Duurzame economie

Uit alle rapporten over duurzame oplossingen voor de industrie blijkt dat een versnelling noodzakelijk is. Beteor en Team Heiner hebben een programma ontwikkeld om deze versnelling te realiseren.

Waarom kies je voor Beteor? Wij:

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

Beteor diagram organisatieontwikkeling
Hoe wij mensen in beweging brengen? Door bij noodzakelijke organisatieontwikkeling te focussen op zowel de ‘harde kant’ van structuur, besturing, strategie, als de ‘zachte kant’ van motivatie, ontwikkeling en teamwork. Leiders zijn daarbij cruciaal als drijvende en verbindende factor.

In welke werkvelden zijn wij actief?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.