Duurzaamheid en circulaire economie

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Want de capaciteit van onze aarde heeft grenzen. En zonder onze aarde zijn we nergens. Begin daarom nu met het positioneren van jouw organisatie in die circulaire economie en loop voor op je concurrenten.

Ben jij CEO of bestuurder uit de private of publieke sector en onderschrijf je het belang van duurzaamheid en de ontwikkeling van een circulaire economie? Dan weet je ook dat we met elkaar voor grote uitdagingen staan die vragen om een andere economische visie en nieuwe business modellen. Richt daarom je innovatiekracht op het circulair en duurzaam maken van de waardeketen van je organisatie en behaal groot concurrerend én maatschappelijk voordeel.
Beteor Henk van der Tas

Verandering is nodig

Het is het gedrag van mensen dat het verschil maakt. Om tot veranderen te komen moeten we ‘overstag’ in ons denken over het ontwerpen van veranderprocessen. Veranderen vanuit wat mensen denken en doen en dat samen betekenis en vorm geven met inzicht in beïnvloedingsprincipes.

De One Minute Boat

Hergebruik van plastic door een circulaire economie biedt vele voordelen. Met de One Minute Boat vragen Andrew Hall (met Teamsmith Consultancy), Searious Business en Wijk Yacht Creation aandacht voor onze oceanen en de toestand waar zij in verkeren.

Waarom kies je voor Beteor? Wij:

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

In welke werkvelden zijn wij actief?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.