Programma Nu Overstag

De transitie naar een duurzaam en circulair bedrijf: hoe pak je dat aan?

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Beteor helpt om die transitie soepel te laten verlopen. Door waarden en zingeving binnen jouw organisatie te stroomlijnen en in termen van doorbraakinnovaties te denken. Positioneer jouw organisatie in die circulaire economie en loop voor op je concurrenten.

Komt jouw businessmodel onder druk te staan?

De Green Deal betekent voor de meeste organisaties: overstag gaan of van koers veranderen! Hoe pak je dat aan? Door de kennis en kracht binnen je organisatie te mobiliseren en te verbinden met state-of-the-art technologie en wetenschappelijke inzichten.
Beteor creëert samen met jou verandering. De unieke combinatie van topsportmentaliteit door Roy Heiner, veranderkundige expertise door Henk van der Tas en kennis over innovatie door Maarten Verkerk helpt jouw team werkbare oplossingen voor een duurzame en circulaire toekomst te ontwikkelen en te implementeren.
Beteor Henk van der Tas

Veranderen van koers: ga jij ‘Nu Overstag’?

Het Beteor-programma Nu Overstag is een programma voor de leiders van morgen door de leiders van nu. Neem contact op met Henk van der Tas om deelname en mogelijkheden te bespreken.

Maak je organisatie toekomstbestendig

Samen brengen we de juiste kennis, mensen en ervaringen bij elkaar om jouw businessmodel te verduurzamen of zelfs circulair te maken door de unieke combinatie van topsportmentaliteit, innovatie en veranderkunde. In dit traject:
  • Creëer je een top(sport)team dat leert verlangen naar succes
  • Ontwerpen we een maatwerkprogramma uitgaande van jouw businessvraagstukken
  • Delen we up-to-date technologische kennis en wetenschappelijke inzichten
  • Gaan we uit van relevante benchmarks
  • Stimuleert ons ervaren team verandering, ontwikkeling en realisatie

Laat Beteor je helpen!

Neem contact met ons op of bekijk onze diensten en branches. Voor elk vraagstuk staat er een expert voor je klaar. We helpen je graag verder.

In welke werkvelden zijn wij actief?