Interim-manager gezocht: van veranderen naar verbeteren

Professionele begeleiding, besparing van tijd en goede kandidaten.

Heb je nú een interim-directeur, -schoolleider- of bestuurder nodig? Of ben je benieuwd of een interim-manager jou verder kan helpen in de organisatie? Bij Beteor ben je aan het juiste adres.

Het is niet altijd duidelijk of een opdracht of vraagstuk binnen de organisatie moet worden ingevuld door een interimmer: bij Beteor geven we een passend advies. We denken graag mee en leveren professionele begeleiding, besparing van tijd en goede kandidaten.

Interim management: kies voor een ervaren partij

Beteor kent de interim-branche als geen ander: we begrijpen de meerwaarde van interimmers voor jouw organisatie. Een meerwaarde die alleen ontstaat als er een goede match is voorgesteld én de inhoud van de werkzaamheden passen bij de betreffende interim-manager. Wij stellen hoge eisen aan dit proces: dat leggen we graag aan je uit onder het genot van een kop koffie.
Beteor kent de onderwijssector als geen ander en zet haar expertise graag in op het gebied van mens en organisatie. We zijn al jaren actief in het primair onderwijs (PO), het voortgezet onderwijs (VO), het speciaal onderwijs (SO), het middelbaar beroepsonderwijs (MBO-ROC) en het hoger beroepsonderwijs (HBO).

Wat doet Beteor om het kwaliteitsniveau te garanderen?

Beteor is lid van de Raad voor Interim-Management. Dat is hét keurmerk in onze branche.
De Raad hanteert voor alle leden en de interim-managers die werkzaam zijn bij de aangesloten bureaus een code. Voor Beteor is de code bindend:

Deskundig

Kennis van interim-managers wordt op peil gehouden, onder andere door de Beteor Interim Academie en de Beteor Interim Community.

Betrouwbaar

Afspraken en toezeggingen worden nagekomen. Geheimhouding hoort bij interim werkzaamheden.

Zorgvuldig

Beteor houdt rekening met wensen, verwachtingen, rechten en belangen van betrokkenen. De interim-manager is zich bewust van de effecten van het handelen binnen en buiten de organisatie.

Professioneel onafhankelijk

De interim-manager houdt voldoende afstand tot de opdracht om een breed zicht te hebben op alle feiten en omstandigheden. Belangenverstrengeling mag niet voorkomen.

Een interim-manager van Beteor
inzetten in jouw organisatie?

Stuur ons jouw interim-aanvraag en wij gaan direct op zoek naar kandidaten met relevante ervaring en/of opleiding.