Interim-manager gezocht: van veranderen naar verbeteren

Professionele begeleiding, besparing van tijd en goede kandidaten.

Heb je nú een interim-directeur, -schoolleider- of bestuurder nodig? Of ben je benieuwd of een interim-manager jou verder kan helpen in de organisatie? Bij Beteor ben je aan het juiste adres.

Interim management: kies voor een ervaren partij

Beteor kent de interim-branche als geen ander: we zijn al jaren actief in het primair onderwijs (PO), het voortgezet onderwijs (VO), het speciaal onderwijs (SO), het middelbaar beroepsonderwijs (MBO-ROC) en het hoger beroepsonderwijs (HBO). Als lid van de Raad voor Interim Management (RIM), volgen we als bureau de ontwikkelingen op de voet.

Wat doet Beteor om het kwaliteitsniveau te garanderen?

Deskundig

Kennis van interim-managers wordt op peil gehouden, onder andere door de Beteor Interim Academie en de Beteor Interim Community.

Betrouwbaar

Afspraken en toezeggingen worden nagekomen. Geheimhouding hoort bij interim werkzaamheden.

Zorgvuldig

Beteor houdt rekening met wensen, verwachtingen, rechten en belangen van betrokkenen. De interim-manager is zich bewust van de effecten van het handelen binnen en buiten de organisatie.

Professioneel onafhankelijk

De interim-manager houdt voldoende afstand tot de opdracht om een breed zicht te hebben op alle feiten en omstandigheden. Belangenverstrengeling mag niet voorkomen.

Een interim-manager van Beteor
inzetten in jouw organisatie?

Stuur ons jouw interim-aanvraag en wij gaan direct op zoek naar kandidaten met relevante ervaring en/of opleiding.